Best of the best: престижні міжнародні нагороди українського горілчаного бренду
  
Author:

Нові нагороди для нової лінійки. Одразу декілька престижних міжнародних експертних ресурсів оцінили бездоганну якість і відмінний смак продукції провідного горілчаного бренду України Nemiroff.

WINE ENTHUSIAST — BEST BUY

Авторитетний американський журнал Wine Enthusiast присудив горілці Nemiroff De Luxe 91 бал зі 100 й перемогу в номінації Best Buy. Фахівці відзначили ненав’язливу нейтральну палітру смаку й аромату з натяком на ваніль і корицю в післясмаку.

Вердикт: легкий, практично шипучий відтінок напою, який підходить як для вживання в чистому вигляді, так і для приготування коктейлів — кращий вибір на ринку.

THE LONDON SPIRITS COMPETITION — ЗОЛОТО ДЛЯ «ГОРІЛКИ РОКУ»

На престижному міжнародному конкурсі алкогольних брендів The London Spirits Competition учасники проходять комплексну оцінку. До уваги беруться критерії якості продукту, її відповідність ціні та зовнішній вигляд упаковки. Золото конкурсу й звання «Горілки року» отримала Nemiroff Honey Pepper. Окрім того, Nemiroff потрапив до переліку кращих горілчаних брендів, які обов’язково варто спробувати до кінця року. Судді відзначили ідеальне поєднання кристально чистої води й натуральних інгредієнтів в унікальному рецепті Nemiroff.

Вердикт: насичений аромат меду й карамелі з перцевими і фруктовими нотками. Багатий трав’яний смак, підігрітий вторинним гостро-солодким відтінком, що залишає ледь гіркуватий післясмак.

THE FIFTY BEST — ЗОЛОТО

Найвищу нагороду українському бренду віддав і мультиформатний ресурс The Fifty Best — міжнародний онлайн-путівник алкогольними напоями. Рейтинги в ньому представлені за результатами сліпих дегустацій, проведених відповідно до строгих правил та методології. В рамках останнього конкурсу професійне журі, до складу якого входили сомельє, міксологи, профільні журналісти та роздрібні продавці алкогольної продукції, а також знавці спиртних напоїв, оцінювали 30 світових горілчаних брендів за 5‑бальною шкалою. Золото в номінації Best Flavored Vodka отримала Nemiroff Honey Pepper.

Вердикт: екзотичний мікс із спецій, трав, квітів, з деревним присмаком та відтінками ромашкового чаю і запашного колоска в ароматі. Карамель, яблуко, гвоздика, зігріваючі спеції, перець і кориця у самку. В післясмаку дотримується баланс кориці, м’яти, чаю та спецій, які поступово розкриваються на язиці.

Інформаційна довідка:

Компанія Nemiroff (http://www.nemiroff.vodka) була заснована в 1872 році. Сьогодні це провідний світовий виробник алкоголю в Україні і один з лідерів глобального ринку, відомий у 80-ти країнах. Близько 40% всієї експортованої з України горілки — виробництва Nemiroff.

Додаткова інформація:


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK