Що нас чекає в Єгипті в цьому сезоні?
  
Author:

Зимовий курортний сезон, в середовищі українських туристів, як завжди відрізняється масовим попитом на відпочинок в Єгипті (http://www.t.zp.ua/туры-в-египет/туры-в-египет-из-днепра). Більшість чартерних рейсів, в період з жовтня по квітень, здійснюються, саме в цьому напрямку. Незважаючи на зростання цін, Єгипет досі залишається, практично єдиним відносно бюджетним відпочинком на морському узбережжі пізньої осені, взимку і ранньою весною.


Єгипет 2018-19


Тому, більшість українських туроператорів, посилено розробляють цю тему. Незважаючи на велику кількість пропозицій, практично всі чартери, відлітають повністю заповненими. Судячи з кількості чартерів, в цьому сезоні, кількість українців налаштованих відпочити в Єгипті, можна буде сміливо порівняти з кількістю відвідувачив Туреччині в цьому році.
Звичайно, найбільш популярні серед українських туристів Шарм-ель-Шейх і Хургада. Особливо перший. Цьому сприяє і відсутність необхідності придбання єгипетської візи, під час відпочинку на Синайському півострові. 25 доларів з людини, звичайно, не бозна які гроші, але тут грає роль суто психологічний момент. У розумінні більшості українців, платити за візу, це платити ні за що. Тобто просто викинути гроші на вітер.
Погода на курортах Єгипту, зараз просто чудова. Температура повітря вночі близько 20 °С, вдень + 26-28°С,, і вода в Червоному морі, теж недалеко від цієї позначки. Взагалі, в моєму уявленні листопад є оптимальним часом для відпочинку в Єгипті. Вже не жарко, але ще досить тепло.
Говорячи про відпочинок в Єгипті в цьому сезоні, потрібно відзначити, що єгипетська влада, в особі міністерства туризму, всерйоз взялася за реформування туристичної галузі та приведення її до загальносвітових стандартів. Серйозні гроші вкладаються в модернізацію і розвиток інфраструктури. Частково через це і підвищуються ціни на відпочинок. Але разом з тим, підвищується і якість обслуговування.
Так що всім бажаючим в цьому сезоні зануритися в теплі води Червоного моря, відвідати захоплюючі екскурсії (http://online-tour.net/экскурсии-в-египте), та й просто, з насолодою відпочити, бажано поквапитися. Путівки в Єгипет відлітають, як літаки до Шарм-ель-Шейху. А то і швидше.


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK