Валерій Майборода отримав подяку від мера Києва Віталія Кличка за внесок у розвиток підприємництва
  
Author:
Валерій Майборода отримав подяку від мера Києва Віталія Кличка за внесок у розвиток підприємництва

У минулий четвер в Колонній залі Київської міської державної адміністрації відбулися урочисте святкування та церемонія нагородження з нагоди Дня Підприємця. Відзнаки та нагороди за результатами міського конкурсу отримали 17 переможців.

У рамках програми заходу Київський міський голова Віталій Кличко вручав медалі «Честь. Слава. Держава» учасникам АТО, а також почесні грамоти, нагороди та відзнаки Офісу великих платників податків Державної фіскальної служби за високу податкову культуру, та наповнення національних бюджетів на усіх рівнях.

Окрему подяку мер оголосив виконуючому обов’язки голови Німецько-Українського фонду Валерію Майбороді за вагомий внесок у розвиток підприємницької діяльності в Києві.

Німецько-Український фонд надає фінансову допомогу підприємцям з 1996 року. За керівництва Валерія НУФ активізував свою діяльність, взявши курс на об’єднання зусиль представників МСБ, влади та банківського сектору з метою побудови міцної та надійної моделі кредитування малого та середнього бізнесу, що відповідає європейським стандартам. Протягом минулого року в рамках Програми НУФ з підтримки фінансування МСБ було підписано низку ключових угод, згідно з якими підприємці зможуть отримувати кредити на розвиток свого бізнесу на вигідних умовах за пільговими процентними ставками. Учасниками програми є українські банки-партнери Укргазбанк, ProCredit Bank Ukraine, KredoBank, Ощадбанк, Creditwest Bank Ukraine.  

В минулому році до ініціативи НУФ також приєдналася Київська міська державна адміністрація, підписавши партнерську угоду про фінансово-кредитну підтримку суб’єктів малого  та середнього підприємництва у місті Києві, завдяки якій вони отримуватимуть компенсації відсотків за банківськими кредитами.

Наступним кроками команди НУФ та банків-партнерів стане презентація аналогічної Програми у Тернопільщині спільно з Департаментом економічного розвитку і торгівлі місцевої ОДА вже 6 вересня, а також запровадження аналогічних програм по всій Україні.

Про Німецько-Український Фонд

Німецько-Український Фонд (НУФ) – партнер українського малого та середнього бізнесу вже протягом 20 років. Фонд заснований Національним банком України, Міністерством фінансів України та німецьким державним банком KfW (Kreditanstalt für Wiederaufbau), який за дорученням німецького уряду фінансує програми розвитку у всьому світі. НУФ – неприбуткова установа, яка здійснює підтримку фінансування мікро, малих та середніх підприємств України шляхом надання їм кредитів через банки-партнери для здійснення інвестицій в основний та обіговий капітал. З початку діяльності НУФ в 1996 році в рамках його програм підтримку фінансування отримали понад 162 000 суб’єктів малого та середнього бізнесу на загальну суму близько 754 млн євро. Деталі: guf.gov.ua.


Attached fileAttached file Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK