Стало відомо, хто допоміг Дніпру ліквідувати витік азоту
  
Author:
Стало відомо, хто допоміг Дніпру ліквідувати витік азоту

Під час ліквідації витіку азотної кислоти з автоцистернини 7 серпня на Дніпропетровщині на трасі Дніпро-Кобеляки-Решетилівка Р-52 була задіяна каустична сода. Стало відомо, хто поставив її Дніпру і допоміг подолати єкологічну катастрофу.

Для знешкодження азотної кислоти було надано 1,5 тонникаустичної соди вартістю близько 50 тис. грн. Ця речовина має сильні лужні властивості та при взаємодії з кислотою знешкоджує її. Оперативну допомогу надало ПрАТ «Оріль-Лідер» Групи МХП, виробничі потужності якого розташовані саме на Дніпропетровщині.

«Директор підприємства Руслан Волков надав значну частку запасів для ліквідації витоку азотної кислоти. Завдяки цьому подолали наслідки набагато скоріше, ніж могло б статися. Але нічого надзвичайного в цьому немає, ми просто робили свою роботу — щоб допомогти всім».

Крім того, того ж вечора пожежна машина «Оріль-Лідер» взяла участь у ліквідації наслідків масштабного ДТП на перехресті автошляхів «Кам’янське-Петриківка-Магдалинівка» та «Дніпро-Петриківка-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка». Представники підприємства попередили пожежу, яка могла розпочатися через виток палива, та взяли участь у наданні допомоги 16 постраждалим. Пізніше для підйому автобуса підприємство надало автокран.


Attached fileAttached file Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK