«потужний розвиток»: мхп визнано одним з кращих і найефективніших агропідприємств
  
Author:
«потужний розвиток»: мхп визнано одним з кращих і найефективніших агропідприємств

Агроіндустріальний холдинг МХП став лауреатом проекту «Аграрна Еліта України» і отримав нагороду в номінації «Потужний розвиток». МХП визнано одним з кращих і найефективніших вітчизняних підприємств агарного сектору 2017 року.

27 квітня в Києві в приміщенні Національної філармонії України відбулась урочиста церемонія нагородження учасників проекту «Аграрна Еліта України — 2018», номінантом якої став агроіндустріальний холдинг МХП. Компанія здобула перемогу в одній із 15 номінацій з-поміж ста вітчизняних агропідприємств.

МХП — соціально відповідальна компанія, яка крокує в ногу з розвитком технологій, активно впроваджує новітні розробки у свою діяльність та застосовує інноваційні підходи для ведення бізнесу. МХП здійснив крок уперед і став рушієм змін вітчизняного АПК. Окрім того, холдинг зробив суттєвий внесок в розвиток соціальної сфери, за що також цьогоріч отримав відзнаку в конкурсі КСВ-ініціатив за «Сталий розвиток міст та спільнот».

Проект «Аграрна Еліта України — 2018» виходить щороку та є спецвипуском всеукраїнського аграрного журналу The Ukrainian Farmer, що входить до видавничого дому ТОВ «АГП Медіа». Цьогорічний конкурс мав свої особливості. Зокрема, на 70% оновлено склад номінантів, а також розширено кількість номінацій для дрібних і середніх підприємств.

Лауреатів «Аграрної Еліти України» визначала експертна рада, до складу якої увійшли співробітники редакцій авторитетних профільних видань: The Ukrainian Farmer, «АгроМаркет», «Наше птахівництво», «Плантатор», «Садівництво по-українськи», а також представники галузевих організацій, асоціацій, провідних компаній, що надають аграріям юридичні та консалтингові послуги.

Компанії отримали нагороди у 15-ти номінаціях: «Розвиток інфраструктури», «Диверсифікація виробництва», «Модернізація виробництва», «Потужний розвиток», «Успішний фермер», «Інноваційність», «Вертикальна інтеграція», «Удосконалення технології», «Соціальна відповідальність», «Сімейна справа», «Власна торгова марка», «Нарощення експорту», «Надійність і стабільність», «Визнання колег» та «Технічне переозброєння».

Активне системне впровадження новітніх технологій, відповідальне ставлення до ведення бізнесу, турбота про людей і довкілля — комплекс заходів, які сприяють розвитку вітчизняного АПК, притоку іноземних інвестицій у країну та її утвердженню на міжнародних ринках як успішної аграрної держави. Створення умов для розвитку бізнесу, застосування відновлювальних та енергоощадних рішень, впровадження інноваційних підходів — пріоритетні напрями діяльності МХП. Керівництво агрохолдингу й надалі шукатиме нові способи для досягнення ще вищих результатів задля розбудови національної економіки і розквіту України.

Інформаційна довідка

МХП – провідний виробник курятини в Україні з найбільшою долею на ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів. МХП володіє та контролює всі етапи виробництва курятини: від вирощування зернових і олійних культур, виробництва комбікормів до виробництва інкубаційних яєць та вирощування бройлерного поголів’я, переробки, збуту, дистрибуції та продажу м’яса птиці (зокрема через партнерські брендовані точки).

МХП також займає провідну позицію в рослинництві: кукурудзу МХП вирощує для виробництва комбікормів, а інші культури – пшеницю, ріпак тощо – продає третім особам. МХП орендує сільськогосподарські угіддя, які розташовані здебільшого в родючих чорноземних регіонах України.

З 15 травня 2008 року акції МХП котируються на Лондонській фондовій біржі під тікером MHPC.


Attached fileAttached file Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK