КРИСТАЛБАНК став повноправним членом Спілки підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств України
  
КРИСТАЛБАНК став повноправним членом Спілки підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств України. Головною метою Спілки є сприяння послідовному становленню, розвитку і співробітництву малих підприємств, розширення сфери їх діяльності з поступовим перетворенням в розгалужену систему, органічно пов’язану з середніми та великими підприємствами для більш повного забезпечення суспільних потреб у послугах, товарах народного споживання та іншої подукції.
КРИСТАЛБАНК отримав можливість внести вклад в розвиток економіки нашої держави та сприяти вирішенню багатьох питань, які стоять перед вітчизняним бізнесом.
«Спільно з членами Спілки Банк націлений на створення сприятливого бізнес-клімату та передумов для розвитку підприємницької діяльності», – прокоментував Голова Правління КРИСТАЛБАНКу Леонід Гребінський.
Спілка підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств України була створена в 1990 році за ініціативою малих підприємств. За 21 рік Спілка зарекомендувала себе ефективною некомерційною організацією з якою рахується Уряд України та усі гілки влади. Спілка співпрацює з власниками малого і середнього бізнесу, керівниками приватизованих підприємств, забезпечує підтримку у вирішенні їх проблем та реалізації ділових ідей. На добровільній основі вона об’єднує близько 12 тисяч підприємств різних форм власності.

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK