КРИСТАЛБАНК прийняв участь у роботі круглого столу, присвяченого темі «Розумне пристосування в Україні: законодавче регулювання та п
  
У Києві 2 жовтня відбувся круглий стіл, присвячений темі «Розумне пристосування в Україні: законодавче регулювання та практика застосування». Організаторами заходу виступили представництво Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні та Уповноважений ВРУ з прав людини.
Під час круглого столу було презентовано дослідження «Розумне пристосування: теорія та практика». Автор дослідження – Ірина Федорович, Керівниця ГО Центр «Соціальна дія», співголова Коаліції з протидії дискримінації в Україні. Аналіз українського законодавства показав, що незважаючи на той факт, що сам термін «розумне пристосування» визначено лише щодо людей з інвалідністю, встановлений анти-дискримінаційним законодавством принцип недискримінації дозволяє використовувати розумне пристосування задля запобігання дискримінації людей з іншими ознаками.
На прикладі КРИСТАЛБАНКу учасники обговорили яким чином практично можливо і потрібно розробляти індивідуальні рішення щодо різних ознак і у різних сферах суспільного життя, а також необхідність не тільки держави, а й бізнесу забезпечувати комфортні умови для обслуговування людей з особливими потребами. Нагадаємо, що КРИСТАЛБАНК першим в Україні встановив сучасне програмне забезпечення ConnectPRO для полегшення банківського обслуговування людей з вадами слуху. Відтепер кожна нечуюча людина має можливість отримати якісний банківський сервіс вільно спілкуючись зі співробітником Банку.

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK