ТЕРМІНОВА НОВИНА! До уваги журналістів та Клієнтів! Офіційне повідомлення Служби безпеки України
  
«Служба безпеки України не оприлюднювала повідомлення стосовно народного депутата України Романюка Р.С. та ПАТ «КРИСТАЛБАНК». Зазначене повідомлення, поширене в Інтернеті з посиланням на Службу безпеки України як на джерело інформації, є фейковим».
До Служби безпеки України звернувся народний депутат України Романюк Р.С. з проханням спростувати розміщену на окремих веб-сайтах інформацію про нібито оприлюднені Службою безпеки України відомості щодо його причетності до незаконних оборудок, які начебто здійснювалися через ПАТ «КРИСТАЛБАНК». З аналогічним проханням про спростування поширеного в Інтернеті неправдивого повідомлення до Служби безпеки України звернувся голова правління ПАТ «КРИСТАЛБАНК» Гребінський Л.А.

У зв’язку з цим заявляємо, що Служба безпеки України не оприлюднювала повідомлення стосовно народного депутата України Романюка Р.С. та ПАТ «КРИСТАЛБАНК». Зазначене повідомлення, поширене в Інтернеті з посиланням на Службу безпеки України як на джерело інформації, є фейковим.

Служба безпеки України також не створювала канал на YouTube, на якому були розміщені зазначені відомості, та не здійснювала його контентне наповнення.

Наголошуємо, що на веб-сайті Служби безпеки України (www.ssu.gov.ua) розміщено банер офіційного каналу Служби безпеки України на YouTube, зареєстрованого 7 квітня 2014 року. Інших каналів на ресурсі YouTube Служба безпеки України не має.
Прес-центр СБ України

Посилання на офіційне джерело: https://ssu.gov.ua/ua/news/1/category/2/view/3915#.QOXu9WGy.dpbs

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK