КРИСТАЛБАНК прийняв участь у відкритті нового сезону тренувань 60 дітей з аутизмом проекту Kids Autism Games
  
60 дітей з аутизмом зможуть регулярно тренуватися в рамках проекту Kids Autism Games, який з кінця 2016 року підтримує КРИСТАЛБАНК.
Після літніх канікул на НСК «Олімпійський» стартував спортивний проект Kids Autism Games з відкритого тренування для всіх бажаючих. У новому, 2017-2018 навчальному році Kids Autism Games тренуватиме 60 дітей з особливостями в трьох групах.У кожній групі – по 20 хлопців, які раз на тиждень під контролем досвідчених тренерів працюватимуть над покращенням моторики і загального фізичного стану, соціалізуватися зі своїми однолітками, ставати здоровішими і відкривати в собі спортивні таланти.
Кількість груп було збільшено для того, щоб хоч частково задовольнити зростаючий попит на участь аутистів в спортивних заняттях. Нові групи були набрані за три дні з моменту відкриття реєстрації! Але ще багато охочих залишаються тільки в списку очікування, тому організатори проекту активно працюють над його масштабуванням.
КРИСТАЛБАНК забезпечує інформаційну підтримку проекту Kids Autism Games в усіх відділеннях мережі та надає щомісячну благодійну допомогу. У приміщеннях банку розміщені благодійні спорт-бокси. Кожен бажаючий може допомогти проекту. Кошти спрямовуються на придбання спеціального інвентарю для занять дітлахів.
Своєю участю у проекті КРИСТАЛБАНК демонструє важливість допомоги дітям з діагнозом «аутизм» у нашому суспільстві і закликає небайдужих приєднуватися до підтримки проекту Kids Autism Games з метою надання можливості тренуватися всім діткам, які потребують підтримки.

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK