Прем’єра у FREEDOM Event Hall!
  
Author:

Українська самобутність від театру «Берегиня».
Різдвяні містерії, гаївки, купальське дійство, обжинкові композиції, згодом весільна обрядовість... Наші предки вміли святкувати! Сьогодні фольклорна автентика потребує збереження. Єдиний професійний колектив, який її вивчає та популяризує, – театр «Берегиня». Він відтворює на сцені призабуті ритуали, звичаї, танці, ігри, музичні композиції, інтермедії тощо.Високий художній рівень перформансів розкриває самобутність української культури. Творчість «Берегині» охоплює весь календарно-обрядовий рік. Хочете почути, які вірші декламували колись, якими піснями заколисували дітей, як виглядали справжні козацькі танці? У програмах театру наявне все: слово, музика, танок, драматичні замальовки, обрядові інсценізації. Глядач за один виступ зможе отримати пристойну порцію не лише гумору, а й глибоких ліричних почуттів. Гра на контрасті.
До складу «Берегині» входять 42 артисти, що працюють під керівництвом народного артиста України Миколи Буравського. Їхній професіоналізм виявляється не лише в творчості на сцені, а й у підході до створення костюмів. Їх виготовляють із максимальною історичною точністю, орієнтуючись на зразки вбрання, зібраного в експедиціях до Центрального регіону України. Кожен концерт також дивує звучанням давно забутих й унікальних інструментів: кози, козобаса, сурми, бугая, гудка, рубеля, тулумбасів тощо.
Якщо душа втомилася від міської повсякденності й засумувала за чимось справжнім, зворушливим, чуттєвим, то атмосфера виступів театру «Берегиня» зможе повернути вас у наше славне українське минуле.
Квитки: https://goo.gl/Ygfrvh
Або за номером: 067 577 577 0
Коли: 12/09 о 19:00
Адреса: FREEDOM Event Hall, Кирилівська, 134


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK