Як зігрітись, поки опалення не ввімкнули?
  
Company: UDEN-Ukraine

Будинок вже охолов, а центральне опалення ще не працює. Які є способи зігрітися? Читайте далі

Осінь прийшла, як завжди неочікувано. Ми ще гріємося теплими літними спогадами, вдень на сонечку, але вечори вже дають знати, що вона з нами. Прохолодно не тільки на вулиці, а й в будинках. Денного тепла сонечка вже не вистачає, щоб повноцінно прогріти Землю, будівлі.

А хочеться теплих та затишних вечорів за чашечкою чаю, приємно компанією, переглядом фільму чи книжкою. Тільки от постійно відволікають відчуття холодних ніг, рук та носу :). Ми можемо продовжувати одягати на себе всі найтепліші домашні речі, носочки, вкриватися ковдрами. А можемо знайти зимову заміну сонечку для дому – інфрачервоні низькотемпературні обігрівачі.

Вони працюють за таким же принципом, як гріє сонце – віддають промені тепла, які в першу чергу прогрівають тверді предмети, людина відчуває тепло і опосередковано прогрівається повітря.

Використовуючи обігрівачі променевого типу, ви компенсуєте тепло, що вночі вивітрюється зі стін через зниження температури на вулиці. Будинок втрачає тепло, тому нам стає некомфортно та прохолодно вдома. Європейські вчені провели експеримент, який яскраво пояснює це явище: люди, що перебували в приміщенні з температурою повітря +50 C, але з навмисне охолодженими стінами – мерзли; але при +10 C та розжарених стінах починали пітніти. Променеве тепло найбільш природнє для людини, тому є найбільш комфортним.

«Зазвичай наше опалення використовується, як основне, а в період міжсезоння, як додатковий обігрів. Вмикаючи обігрівачі за перших ознак холодів, ви плавно перейдете в опалювальний сезон. І майже непомітно для гаманця, тому що наші обігрівачі малопотужні: металокерамічні споживають від 0,1 до 0,7 кВт за годину, а керамогранітні від 0,6 до 1,4 кВт. Підтримуючи комфортну температуру повітря в середині приміщення, ви не дасте остигнути стінам, а отже, вони будуть продовжувати тримати тепло і зігрівати вас», – радять спеціалісти українського виробника обігрівачів бренду UDEN-S.

Спеціалісти залюбки поділилися з нами порадами, щодо ефективного використання таких панелей:

  • Потужність кожного обігрівача розрахована на обігрів певної площі приміщення, тож, перше, що потрібно зробити – це визначитися з потужністю та кількістю обладнання.
  • Друге – визначити місце розміщення обігрівача у кімнаті. Кожен обігрівач має настінні кріплення, тож, за бажанням його можна встановити стаціонарно на стіну. Або ж замовити спеціальні ніжки, щоб переміщати по кімнати чи прибрати на неопалювальний період.
  • Третє – обрати терморегулятор. Він потрібен для того, щоб у приміщенні була досягнута температура повітря, що комфортна саме вам. Терморегулятор керує роботою обігрівача: вмикає та вимикає його, коли приміщення нагрілося чи температура знижується на 1-2 градуси.

Ці обігрівачі зігрівають так, наче вдома дров’яна грубка і створюють таку ж приємну атмосферу. А ще, їх можна підібрати за кольором чи малюнком. Переваги очевидні!

Друзі, обирайте найкомфортніший для вас спосіб зігрітися у міжсезоння.

 
Україна, 25006, м. Кіровоград, ул. Шульгіних, 10/14
Phone: +38 067 251-92-45,
+38 099 027-20-98
Fax: +380 (522) 24-52-89
E-mail:
Web:

Attached fileAttached file Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK