Татьяна Петракова провела ежегодный фестиваль «Надія Нації-2018»11 квітня в Українському домі відбувся щорічний дитячий фестиваль «Надія Нації 2018», ідейною натхненницею якого є Тетяна Петракова – головний редактор журналу «Ukrainian People».


Захід об’єднав талановиту молодь з усіх куточків України. Головна мета проекту – вселити в дітей упевненість, сприяти їх соціалізації, а також долучити дітей до національного та культурного багатства України.

За словами Тетяни: «Наш фестиваль – це не боротьба заради перемоги, це те місце де дитина набуває впевненості у собі, вчиться поважати інших та відчуває єднання».

Підтримати учасників заходу прийшли: Марина Володимирівна Кінах, Ксюша Київська, співачка Ілларія, Анна Добриднєва,Тетяна Репеде, Яна Луцька, Світлана Яненко, Ірина Келлер. Розпочався фестиваль з дитячого показу українського дизайнера Наталії Бойко, за ним слідували виступи учасників на великій сцені.

На заході відчувався , дійсно, весняний настрій.

Сьогодні в Україні дуже багато дитячих талантів, і кожен з них мріє показати себе на великій сцені. Саме тому сьогодні дуже важливо створення потужної платформи для розвитку дитячої творчості – для підтримки юних обдарувань.

This document has been copied from FAVOR.com.ua (https://favor.com.ua/en/article/29613.html).
All rights reserved by author of the material. In case of re-publication, the link to the source of the material is strongly required!
Document date: