Обігрівачі UDEN-S визнані найкращими за результатами всеукраїнського конкурсу!
  
Company: UDEN-Ukraine
Обігрівачі UDEN-S визнані найкращими за результатами всеукраїнського конкурсу!

В Україні щороку проходить конкурс брендів «Фаворити успіху» за результатами якого, визначаються найкращі торгові марки, представлені на ринку. Протягом року відбувається онлайн голосування споживачів у різних категоріях, також найкращим віддають перевагу журі спеціалістів та відомих особистостей.

Результати голосування клієнтів відкриті на сайті конкурсу, і по завершенню кожного кварталу відразу видно компанії-лідери. Респонденти дуже активні. Та й зрозуміло: купуючи товар чи послугу, людина користується, отримує задоволення, масу позитивних вражень і віддає перевагу відповідній компанії у конкурсі.

Одним із абсолютних переможців за результатами голосування 2017 року, як і у минулому році, стала наша компанія – кропивницький виробник енергозберігаючих обігрівачів UDEN-S у категорії «Обігрівач»! Урааа!

Мільйони слів вдячності нашим клієнтам, друзям, партнерам, усім-усім, хто приділив увагу, свій час, підтримав нас і проголосував. І ми не втомлюємося дякувати, тому що після таких перемог у нас виростають крила, ми надихаємося та ще більше творимо прекрасного і теплого. Споживачі – це наше найвимогливіше та найавторитетніше журі. Саме для них ми й створюємо наші обігрівачі, для комфорту та затишку у домівках, на робочих місцях, у садочках та школах. Нас обирають, нам довіряють, а це у котрий раз підтверджує правильність обраного нами шляху ще одинадцять років тому!

У цьому році ми також беремо участь у конкурсі. Щоб підтримати нас, переходьте за посиланням: https://favor.com.ua/vote/heater/?mark=20747. Голосування вже розпочалося!

Обирайте українське – обирайте UDEN-S!

 
Україна, 25006, м. Кіровоград, ул. Шульгіних, 10/14
Phone: +38 067 251-92-45,
+38 099 027-20-98
Fax: +380 (522) 24-52-89
E-mail:
Web:

Attached fileAttached file Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK