25 вересня в Freedom Event Hall відбулася прем’єра вистави «А якщо Я?»
  
Company: Культурный центр Freedom Hall
Культурный центр Freedom Hall

Цього вечора на славнозвісній сцені концертного залу Freedom Event Hall актори Віталій Іванченко та Марина Бахтіна дали відповіді на заповітні бажання всіх подружніх пар. Що таке справжні сімейні стосунки без прикрас? Чи можна пробачити зраду коханої людини? Як зберегти довіру та ніжність після довгих років шлюбу? Відповіді на ці важливі и відверті запитання глядачі знайшли у новій вибуховій комедії «А якщо я?» за мотивами п’єси «Вільна пара» італійських драматургів Франка Раме та Даріо Фо вже цієї осені!

Вона – заміжня і надзвичайно самотня жінка на ім’я Антонія. Він – її Чоловік, сучасний Дон Жуан, котрий весь час зраджує дружині. Попри істерики, ревнощі та біль, закохана Антонія до останнього бореться за своє сімейне щастя. «Щоб урятувати наш шлюб, нашу дружбу, нашу інтимність, необхідно продемонструвати допитливій публіці наше ліжко!» – несамовито вигукує героїня в одному зі своїх монологів. Так триватиме до тих пір, поки одного дня доведена до відчаю Антонія не дістане із шухляди заряджений револьвер…

«Можливо, ця історія, розказана нами зі сцени, допоможе комусь вирішити свої сімейні негаразди і зберегти тепло стосунків у ваших родинах. Ми були б цьому дуже раді.» – ділиться враженнями актриса Маргарита Бахтіна.

Організатор: Продюсерський центр «Квартал-Концерт»

Режисер: Валерій Астахов

В головних ролях: Чоловік – Віталій Іванченко, Антонія – Маргарита Бахтіна.

 
г. Киев, ул. Кирилловская, 134
Phone: 0-800-330-003
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK