19 вересня Національний академічний оркестр народних інструментів (НАОНІ) у Freedom Event Hall
  
Company: Культурный центр Freedom Hall

19 вересня наживо виступить Національний академічний оркестр народних інструментів (НАОНІ) з концертом «Кращі хіти» у затишному й комфортному залі Freedom Event Hall.
Колоритна регіональна традиція, дбайливо продумані музичні обробки, сміливі аранжування. НАОНІ експериментує. Мабуть, важко уявити звичну народну пісню «Ой під вишнею, під черешнею» в манері диксиленду чи ритмі боса-нови з вкрапленнями джазових імпровізацій? Але оркестр це грає, причому вправно та досить наспівно! Кожен музикант із НАОНІ – професіонал, що володіє низкою інструментів, поєднуючи класичну манеру з народною. Їхня гра – захоплива для іноземців. І важлива збереженням ідентичності для нас. Використовують унікальний народний інструментарій зі всіх куточків України. Він налічує понад 60 видів.
Варто згадати нещодавній виступ оркестру на сцені «Євробачення» разом із гуртом ONUKA. Це був єдиний потужний механізм, який магнетично втримував глядачів перед сценою та екранами Гості з інших країн наперебій твердили про самобутність української мелодики.
Проте скільки не кажи, а варто прийти в Freedom Event Hall і почути все наживо. Нічого не може дорівнятися до енергії живого звучання, коли на якийсь час усе стишується, щоб запанувала музика.
Квитки: https://goo.gl/gkcDmE
Або за номером: 067 577 577 0
Коли: 19/09 о 19:00
Адреса: FREEDOM Event Hall, Кирилівська, 134

 
г. Киев, ул. Кирилловская, 134
Phone: 0-800-330-003
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK