Новий дитячий продукт від «Щедро»: кетчуп «Томатний для дітей»
  
Company: TM “SCHEDRO”
Новий дитячий продукт від «Щедро»: кетчуп «Томатний для дітей»

ТМ «Щедро» розширює лінійку дитячої продукції. Портфель марки поповнився кетчупом, який можна включати в раціон дітей з трьох років.

Як і дитячий майонез, кетчуп «Томатний для дітей» не містить консервантів, стабілізаторів і барвників, які шкідливі для організму, що росте. Крім того, в новому кетчупі відсутній поширений алерген глютен (клейковина), що підтвердили результати досліджень, які проводило держпідприємство «Укрметртестстандарт».

«При виробництві кетчупу для дітей особливу увагу ми приділяємо сировині. Всі компоненти проходять строгий відбір і кілька рівнів експертизи. «Томатний для дітей» виготовляється за особливою технологією, яка дозволяє виробляти цей продукт без консервантів, не втрачаючи у терміні зберігання. Новий кетчуп виготовлений відповідно до міжнародного стандарту менеджменту якості ISO 9001:2008 та міжнародним стандартом безпеки продуктів харчування ISO 22000:2005 (HACCP)», – розповіла керівник департаменту управління якістю Торгового дому «Щедро» Наталя Чучко.

Новий кетчуп має м’який, трохи солодкуватий смак і відповідає смаковим уподобанням дитячої аудиторії, що підтверджують результати дегустацій.
«Травень традиційно вважається часом пікніків. Свіже повітря, природа, запах багаття ... Потрібно обов’язково взяти з собою дітей! І тут багато матусь зіштовхуються з питанням як організувати дитячий стіл, який був би і смачним, і корисним для дитини. На допомогу мамам – наш кетчуп «Томатний для дітей» і майонез «Домашній для дітей», які обов’язково допоможуть впоратися з цим завданням і зроблять дитячий шашлик з курочки або салат з перших весняних овочів смачним і апетитним. Вашій дитині сподобається! », – поділилася директор з маркетингу ТОВ« Торговий дім «Щедро» Ольга Півікова.


Attached fileAttached file Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK