Кримські регіональні підрозділи ПАТ «Укртелеком» офіційно повідомляють про блокування невідомими декількох вузлів зв’язку на пів
  
Company: Ukrtelecom
Ukrtelecom

У зв’язку із захопленням невідомими ввечері 28 лютого 2014 декількох вузлів зв’язку в Криму ПАТ «Укртелеком» офіційно повідомляє про те , що компанія втратила технічну можливість забезпечувати зв’язок між півостровом і рештою території України, а також, ймовірно, на самому півострові.
В результаті дій невідомих було фізично пошкоджено декілька волоконно-оптичних магістральних кабелів компанії.

Як наслідок, на території півострова Крим практично припинено надання послуг фіксованого телефонного зв’язку, а також доступу до мережі Інтернет і мобільного зв’язку ТриМоб.

Укртелеком заявляє про те, що послуги зв’язку ВКРАЙ необхідні для підтримки життєво важливих систем забезпечення на півострові, включаючи служби екстреної допомоги – медичну, пожежну та інші.

Кримські відділення ПАТ «Укртелеком» виступають із закликом утриматися від порушень технологічного циклу і пошкодження обладнання компанії, які використовуються для забезпечення споживачів послугами зв’язку на півострові.

Компанія висловлює стурбованість у зв’язку з тим, що відбувається, закликає правоохоронні органи негайно підключиться до врегулювання ситуації.

Фахівці компанії Укртелеком роблять все, від них залежне для нормалізації роботи мережі оператора і якнайшвидшого відновлення фіксованого зв’язку на півострові.

Кримське відділення товариства висловлює надію на нормалізацію ситуації на півострові і докладе максимум зусиль для стабілізації роботи мережі та відновлення послуг зв’язку в повному обсязі.

 
Україна, Київ-030, 01030,
бульвар Т.Шевченка, 18
Phone: (044) 234-12-14
Fax: (044) 246-44-21
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK