Королівський смак
Версія для друкуВерсія для друку
Оновлено:

Приватне підприємство «Віктор і К» було створене у грудні 1992 року. Основний напрямок діяльності: оптово-роздрібна торгівля та громадське харчування. Керівник підприємства В. М. Король народився 11 квітня 1960 року в селищі Власівка Кіровоградської області. Закінчив технічний Університет Молдови (факультет промислового громадського будівництва). Постійне прагнення до удосконалення, аналіз і прогнозування розвитку подій у державі дав директору натхнення для розвитку виробництва продуктів харчування.

У 1998 році розпочалося будівництво цеху з переробки насіння соняшнику потужністю 30 тонн на зміну. У 2001 році цех був прийнятий в експлуатацію Державною технічною комісією.

У лютому 2002 року реєструється торговельна марка «Королівський смак», під якою виготовляється продукція підприємства «Віктор і К».

З березня 2002 року вводиться в експлуатацію лінія розливу олії соняшникової у пляшки поліетилентерефларатові. Олія користується попитом у населення.

Центр незалежних експертиз «Тест» відзначив якість олії соняшникової. За результатами порівняльного тестування 24-х торговельних марок соняшникової олії, олія ТМ «Королівський смак» отримала найвищу оцінку «відмінно».

У 2002 році вводиться в дію цех з виготовлення майонезу. Початкова потужність складала дві тонни на зміну. На сьогоднішній день потужність складає майже 30 тонн на зміну. Виготовляється 11 видів майонезу різної жирності в зручній різноманітній упаковці, а саме: скляні банки, полімерні відерця, бідончики, лоточки, стакани, філ-паки, дой-паки масою від 180 до 5000 грамів.

Відомо, що вся французька кухня, особливо делікатеси та соуси, відрізняються тонким смаком та оригінальністю. Виникнення соусу «Майонез» загадкове, його історія має декілька тлумачень. Сьогодні, так як і в ті давні часи, смак справжнього майонезу визначається його рецептурою та якістю компонентів. Тому в рецептурах, розроблених ПП «Віктор і К» ретельно підібрані всі інгредієнти, щоб забезпечити ніжний та лагідний смак.

Сьогодні ПП «Віктор і К» – потужний та відповідальний виробник таких товарних груп як майонез, олія соняшникова (розливна та фасована в пляшки місткістю від 500 до 5000 мілілітрів), кетчупи, гірчиця, вершкове масло та спреди, оцет, томатні соуси, чай, кава, халва, макаронні вироби, консервований горошок, кукурудза та інші.

Головна мета підприємства, – переконаний Віктор Михайлович Король, – насичення споживчого ринку України та близького зарубіжжя продукцією високої якості, створення нових робочих місць. Наш девіз незмінний: «Якість королівська, а ціна народна».

Королівський смак
Телефон:
(05 23 6) 6-05-02
Факс:
(044) 4593245
Веб-сайт:
Адреса:
Київ 03151,
вул. Волинська 34/1, пов.2, адм.корп.
Адреса для кореспонденції:
ПП «Віктор і К»
вул. Висоцького, 2,
смт. Власівка,
м. Світловодськ,
Кіровоградська обл.,
27552, Україна
Торгові марки компанії «Королівський смак»:
Королівський смак, представлена у категоріях:
ala.alkapone ala.alkapone
Ми хотіли б співпрацювати з представниками Вашої компаніі в Києві в невеликих об,ємах вашої продукції.Кафе-бар Аватар
kingsmak kingsmak
Сайт компаії kingsmak.com.ua/

Приватне підприємство "Віктор і К" було створено у грудні 1992 року, яке займалося оптово-роздрібною торгівлею та громадським харчуванням.

Керівник підприємства Король В.М. народився 11 квітня 1960 року в селищі Власівна Кіровоградської області. Закінчив технічний Університет Молдови (факультет промислового громадського будівництва).

Постійне прагнення до удосконалення, аналіз і прогнозування розвитку подій у державі дає директору натхнення для розвитку виробництва продуктів харчування.

У 1998 році розпочалося будівництво цеху з переробки насіння соняшнику потужністю 30 т на зміну.

У 2001 році цех прийнятий в експлуатацію Державною технічною комісією.

У лютому 2002 року зареєстрована торгівельна марка "Королівський смак", під якою виготовляється продукція підприємства "Віктор і К".

З березня 2002 року введена в експлуатацію лінія розливу олії соняшникової у пляшки ПЕТФ. Олія користується попитом у населення.

Центр незалежних експертиз "Тест" відзначив якість олії соняшникової.

За результатами порівняльного тестування 24-х торговельних марок соняшникової олії, олія ТМ "Королівський смак" отримала найвищу оцінку "відмінно".

Людство знає ім'я людини — "автора" продукту, без якого сьогодні важко уявити фізичне існування мільярдів людей. Сталося це в Росії, у 1829 році, у селі Олексіївна, на території нинішньої Білгородської області. Кріпак Д.С. Бокарьов виявив у насінні соняшнику високий вміст корисної для харчування рідини. Йому ж першому вдалося видобути з цього насіння бурштинового кольору продукт, що ми сьогодні називаємо соняшниковою олією.

На сьогодні соняшникова олія — найпопулярніший вид жиру в Україні. Його споживання на душу населення в 2002 році склало 7 літрів (за даними дослідницької компанії "ГФК-ЮСМ Україна"), популярність цього продукту продовжує неухильно зростати.

У 2002 році введений в дію цех по виготовленню майонезу. Початкова потужність складала 2т в зміну, а на сьогоднішній день потужність складає майже 30т в. Виготовляється 8 видів майонезу різної жирності в зручну різноманітну упаковку, а саме: скляні банки, полімерні відерця, бідончики, лоточки, стакани, філ-паки, дой-паки масою від 180г до 5000г.

Відомо, що вся французька кухня, особливо делікатеси та соуси, відрізняються тонким смаком та оригінальністю. Виникнення соусу майонез загадкове, його історія має декілька тлумачень.

Одна з легенд це те, що в 1757 році герцог де Ришельє тримав осаду англійців в м.Майоні — столиця острова Мінорка. Мешканці міста мужньо опиралися, та стіни міста залишалися неприступні. Але згодом в місті та околицях закінчувались запаси продуктів. Залишилися тільки лимони, яйця та олія оливів. Для герцога — людини військової, але гурмана в їжі, таке меню було важче осади.

Нещасний кухар, який міг залишитися без голови через 2Різноманітність" такої їжі, змішав ці компоненти — олію оливи та яйця, додав спецій, сік лимону і герцог отримав велику насолоду від нового смаку.

Але також існує і інша історія створення майонезу. В тому ж XVIII сторіччі герцог Луї Крильонський, відвоював у англійців місто Майон, влаштував святковий банкет. Можливо саме там і тоді французькі кухарі винайшли соус, який ми зараз називаємо майонезом.

На сьогодні, так як і в ті давні часи, смак справжнього майонезу визначається його рецептурою та якістю компонентів.

Тому в рецептурах, розроблених ПП "Віктор і К" ретельно підібрані всі інгредієнти, щоб забезпечити ніжний та лагідний смак.

Зараз ПП "Віктор і К" виготовляє майонези в асортименті, олію соняшникову нерафіновану розливну та фасовану в пляшки ПЕТФ (від 500мл до 5000мл) вищого та першого ґатунків, олію рафіновану дезодоровану марки "П" розливну та фасовану в пляшки ПЕТФ (від 500 мл до 5000мл), оцет столовий харчовий 9% та ароматизований 6%, гірчицю ( 100г, 180г, 250г).

Info Автор цієї сторінки заборонив коментувати її анонімним користувачам. Ви повинні авторизуватися або зареєструвати свій профайл щоби залишити тут повідомлення.