Як викликати стоматолога додому в Стоматологічній клініці Imperial Империал
  
Автор:

При виникненні будь-яких проблем з зубами слід своєчасно звертатися до стоматолога, щоб він надав відповідну якісну допомогу. Однак, якщо працездатні люди можуть в будь-який день записатися на прийом в стоматологічну клініку, то що ж робити непрацездатною категорії населення – інвалідам та людям похилого віку? І на це запитання є відповідь: це виклик стоматолога додому (http://www.imperialdenta.clinic)

Людям, які мають обмежену рухливість, обов’язково потрібно проводити лікування і протезування зубів, оскільки у них і без того є проблеми з травною системою через відсутність необхідного навантаження на організм. А поганий стан ротової порожнини надає додатковий негативний вплив на травлення через відсутність можливості нормального пережовування їжі. При цьому, проблеми тільки збільшуються, доставляючи незручності не тільки самим пацієнтам, а й тим, хто за ними доглядає. Звернувшись до послуги виклику стоматолога додому можна вирішити ці проблеми якісно, ​​швидко і недорого.

Лікування зубів на дому: міф чи реальність!?

Робота стоматолога на дому з інвалідами має свою специфіку. Наші лікарі, які надають послуги людям з обмеженими можливостями, відносяться до таких пацієнтів з розумінням. Вони проводять лікування в комфортних домашніх умовах, де пацієнт може відчувати повний спокій.

Професійна стоматологічна допомога на дому може бути надана будь-яким пацієнтам незалежно від того, до якої групи інвалідності він належить. Крім лікування, лікар може дати різні рекомендації щодо правильного догляду за зубами і яснами, чищення зубів, підбору гігієнічних засобів, відбілювання, зняття зубного болю і т.д.

Послуги по лікуванню зубів на дому лікарі нашої клініки надають із застосуванням спеціального стоматологічного мобільного обладнання, створеного відповідно до міжнародних стандартів. Крім того, використовувані протезні конструкції виготовляються з якісних стоматологічних матеріалів.

При звичайному лікуванні лікар може впоратися зі своїм завданням за один візит (наприклад, лікування карієсу або зняття зубних відкладень). Але в деяких випадках може знадобитися кілька виїздів лікаря додому (наприклад, якщо пацієнту потрібно провести складні процедури, такі як якісне протезування за допомогою коронок).

Стоматологи клініки «Імперіал» завжди мають при собі необхідний набір інструментів і медикаментозних препаратів, які дозволяють зняти зубний біль, зробити анестезію, вилікувати карієс, провести видалення зубних відкладень і інші маніпуляції.

При виклику додому, лікар обов’язково проводить огляд порожнини рота, становить план лікування відповідно до побажань і фінансових можливостей пацієнта, здійснює лікування і дає необхідні рекомендації щодо подальшого догляду за ротовою порожниною.

5 причин звернутися за допомогою в клініку Імперіал

  1. Ми перша стоматологічна клініка в місті Києві, що володіє обладнанням, яке дозволяє надавати повний спектр стоматологічної допомоги на дому, від професійної гігієни порожнини рота і до хірургічних оперативних втручань. У нас працюють тільки сертифіковані фахівці зі стажем в стоматології від 10 років і досвідом роботи у виїзних бригадах від 3 років.
  2. Якісна діагностика захворювань порожнини рота не виходячи з дому завдяки сучасному портативному рентген апарату останнього покоління Rextar-X з японської високочастотної трубкою і подвійний освінцовкой корпусу, що забезпечують високу якість прицільних рентген знімків і високий рівень комфорту і безпеки пацієнта.
  3. Наша клініка надає медичні послуги в галузі стоматології за міжнародними стандартами із застосуванням сертифікованих сучасних технологій і якісних матеріалів</>
  4. З нами Вам не потрібно переживати за стерильність використовуваного інструментарію і витратних матеріалів. Ми використовуємо тільки якісні одноразові витратні матеріали (так званий санітарний пакет), які утилізуються після кожного пацієнта. Весь інструментарій проходить кілька стадій обробки, включаючи найсучасніший і надійний метод – автоклавирование за Європейськими стандартами в індивідуальних одноразових крафт пакетах.
  5. Орієнтовність на пацієнта і гнучка цінова політика. Наші бригади виїжджають в будь-який день і будь-який зручний для Вас час доби. Ми працюємо з усіма віковими групами пацієнтів.

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті