Італійські Продукти Купити В Україні Легко
  
Автор:

Хто з нас не знає про італійську пасту, вино або ж сир Пармезан? Напевно, не знайдеться жодного, хто не хотів би це все хоча б спробувати!

Для того, щоб відчути аромати Італії вже не потрібно летіти в Середземномор’ї, досить просто оформити замовлення в нашому інтернет-магазині Арома Рома! На сьогоднішній день наша компанія успішно імпортує продукти харчування і побутову хімію з Італії, Бельгії, Німеччини, Польщі, Франції та інших країн, що дозволяє купити якісну європейську продукцію українському споживачеві без зайвих націнок і отримати її вже сьогодні-завтра в своєму місті.

Якщо Ви ще в роздумах, але думаєте над тим, щоб купити італійські товари у Львові – тоді прочитайте декілька слів про наші улюблені продукти!

Сири

Найбільш відомий італійський сир пармезан, улюблений не тільки шеф-кухарями багатьох закладів України, а й простими українцями в своєму холодильнику. Саме цей продукт додає вишукану італійську нотку в запіканки, піцу або пасту, а часто – просто своїми «колотими» шматочками з келихом смачного вина Lambrusko або il Selvatico bianco робить звичайний вечір перед екраном вишуканим.

В Aroma Roma Ви також можете купити Грана Падано – близького родича пармезану, у нього немає такого горіхового аромату, як у старшого брата, але він більш солоний і з нотками сухофруктів.

Оливкова олія

Користь оливкової олії не потребує опису, але доступне нашим покупцям Extra Vergine відрізняється від інших своїм екстра-класу першого холодного віджиму і використовується в лікувальних цілях, салатах і навіть для смаження. Спробувавши хоча б один раз салат з такою оливковою олією, Ви вже ніколи не зможете повернутися до звичайного соняшникової олії.

Хамон і прошутто

Популярний навіть в наших супермаркетах хамон, купити який Ви також можете у нас в магазині з доставкою, цілком може конкурувати з вишуканою італійською шинкою прошутто. Але вона відрізняється не тільки добірними задніми кінцівками свинини, терміном витримки, а найголовніше – прошутто крудо готують виключно сухим солінням і просушуванням на сонці і вітрі. Хамон ж, свої 3-4 роки витримуються тільки в закритих приміщеннях. Ми можемо надати нашим клієнтам багато різних видів і сортів цих унікальних делікатесів.

Cоуси

Соуси в італійській кухні відіграють основну частину страв і тут кожен його вид має своє призначення. Ця країна є «батьківщиною» соусів. Практично всі страви італійської кухні прийнято є саме з ними. Саме тут народилися такі світові шедеври, як: бешамель, марінара і різні види песто.Замовити таку смакоту Ви можете прямо зараз в нашому магазині з доставкою!

 

Німецький і бельгійський шоколад

Найкращим у світі шоколадом є бельгійський, це ні для кого не секрет. Саме ця країна створила такі бренди, як: Neuhaus, Pierre Marcolini, Wittamer і Leonidas. Виробництво цих ласощів тут є справжнім мистецтвом.

Німецькі ласощі теж високо цінуються на світовому ринку, шоколад таких німецьких марок, як: Stollwerck, Halloren, Ritter Sport успішно завоював популярність і гідно конкурує з бельгійськими солодощами. Якщо Ви бажаєте купити справжній європейський шоколад – просто зателефонуйте нам!

Італійські вина

Найкращі сухі вина в світі, такі як: Anno Domini Bio Vegan Chardonnay, Negroamaro, Solatio Vermentino Toscano, Merlot Veneto, Cabarnet Veneto і багато інших, народилися теж в Італії. Ці напої нікого не залишають байдужим. У нас на сайті Ви можете замовити кращі десертні і сухі вина італійського виробництва. Вам потрібно італійське вино для сиру, риби або м’яса – замовте його у нас!

Більше 1000 відгуків про нас від наших улюблених клієнтів по всій Україні! Ми працюємо для Вас! Високий рівень якісної продукції і задоволений клієнт – фірмовий знак Aroma Roma!

 

 


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті