ТБ «Українська енергетична біржа» – лідер біржового ринку України
  
Автор:
ТБ «Українська енергетична біржа» – лідер біржового ринку УкраїниНарешті товарний біржовий ринок України може похизуватися наявністю ліквідного організованого ринку, що відповідає європейським аналогам. Досі діяльність на товарному біржовому ринку мало приваблювала трейдерів, але професійний підхід, наявність технологій та сервісів, що надає ТБ «Українська енергетична біржа» (ТБ «УЕБ») ламає стереотипи «молоткової» торгівлі та виводить торгові відносини на прозорий, конкурентний та якісно вищий рівень.
За 2017 рік та перший квартал 2018 року на електронних біржових торгах, що проводились ТБ «УЕБ» було реалізовано 3,3 млн. тонн енергоресурсів (нафтопродуктів, вугілля, нафти та газового конденсату) та 175 млн. кубометрів природного газу на загальну суму понад 33 млрд. грн. Крім цього, через систему ProZorro.Sale ТБ «УЕБ» (sale.ueex.com.ua), що стартувала у лютому 2017 року, було реалізовано майна на більше, ніж на 7 мільярдів гривень. ТБ «УЕБ» є абсолютним лідером серед електронних майданчиків за обсягом продажу активів банків, що склав понад 992 млн. грн., або 13,6% від загальних продажів Фонду. Майданчик ТБ «УЕБ», успішно пройшовши тестування, у січні 2018 року був підключений до ProZorro.Sale ЦБД2 та вже проводить реалізацію майна державної та комунальної власності. Підписка на безкоштовну розсилку: https://goo.gl/oam9sc.
Досягнення ТБ «УЕБ» прокоментував Генеральний директор Олександр Коваленко: «Ми впевнено рухаємося до досягнення своєї стратегічної мети та будуємо в Україні прозорі та конкурентні ринки з забезпеченням механізмів хеджування цінових ризиків та здатні забезпечити перехід до строкових біржових ринків. Основним вигодонабувачем нашої діяльності, в першу чергу, є держава. ТБ «УЕБ» з початку свого створення залишається вірною європейським цінностям та моделям ведення бізнесу і всіляко розвиває цивілізовані та суспільно визнані механізми ведення бізнесу. Сьогоднішні наші досягнення ще раз підтверджують високу довіру наших клієнтів, серед яких – компанії та трейдери з міжнародним ім’ям. У нас є необхідні знання, досвід, технології та команда професіоналів, щоб тримати марку лідера і надалі!»


https://www.ueex.com.ua/presscenter/news/tb-ukrainska-energetichna-birzha-lider-birzhovogo-rinku-ukraini/
МіткиМітки:  биржа

Прикріплений файлПрикріплений файл Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті