Криптоекономіка в Україні виходить на новий рівень
  
Автор:
Криптоекономіка в Україні виходить на новий рівеньПротягом трьох днів у першому українському Центрі розвитку криптоекономіки CryptoCluster пройшов Крипто Марафон, учасниками якого стали понад 600 чоловік з різних куточків України. Більше 2 000 змогли брали в ньому участь в online режимі .
Під час заходу експерти міжнародного рівня розповіли присутнім про тенденції розвитку криптоекономіки, особливості її формування та юридичне і законодавче підгрунтя процесів. А на workshops детально зупинились на інвестуванні криптовалют, ICO та впровадженню Blockchain технологій.
Серед них були перший в світі власник нерухомості, придбаної з дотриманням вимог smart контракту та криптовалюти Марк Гінзбург, який розповів про нюанси нового виду бізнес-процесу. Эрик Найман, Managing Partner в Capital Times Investment Company зупинився на потенційній взаємодії реальної та віртуальної економік, Андрій Колодюк, Founder & Managing Partner в AVentures Capital розповів про законодавчі ініціативи в цьому напрямку. Дмитро Карпіловський, інвестор, засновник спільноти Cryptonet поділився своїми знаннями по створенню власного бізнесу в цій сфері.
Під час Крипто Марафону у учасників біла можливість поспілкуватися у режимі нетворкінгу з провідними фахівцями галузі та обговорити з ними проблеми та можливості ринку, який створюється саме зараз.
Детальніше з ходом марафону можна познайомитися за посиланнями
https://www.facebook.com/cryptocluster.com.ua/

Прикріплений файлПрикріплений файл Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті