Українська універсальна біржа 12 грудня 2017 року успішно провела Спеціалізований аукціон з продажу необробленої деревини
  
Автор:
Українська універсальна біржа 12 грудня 2017 року успішно провела Спеціалізований аукціон з продажу необробленої деревиниУкраїнська універсальна біржа у віторок 12 грудня 2017 року в рамках реалізації необробленої деревини, згідно Наказу №42 Держкомлісгоспу від 19.02.2007 року, між лісокористувачами та споживачами необробленої деревини в електронноторговій системі APS успішно провела спеціалізований аукціон з продажу необробленої деревини заготівлі І кварталу 2018 року.
На участь в аукціоні подали заявки 26 компанії.
«Хочу зазначити, що питання проведення Спеціалізованих аукціонів в електронному вигляді – значний крок у перед. І саме головне – ми не зупиняється на досягнутому, впроваджуємо нові механізми. В партнерстві з ДП ЛІАЦ нами застосовано дієвий інструмент торгів, який дає змогу більш ефективно реалізовувати ресурс продавцями та отримувати максимальний дохід.
Аукціони проходять в анонімному режимі, що не допускає можливість зговору та маніпуляцій. Українська універсальна біржа є відкритим торговим майданчиком, на якому формуються ринкові справедливі ціни» зазначив директор Гладкий Сергій.
Ми дякуємо всім за участь в аукціоні та запрошуємо приймати участь в подальшому.
Інформацію стосовно результатів торгів можна отримати на сайті біржі uub.com.ua.
МіткиМітки:  биржа

Прикріплений файлПрикріплений файл Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті