ДП «Укрспирт» закупило природний газ на майданчику Української енергетичної біржі
  
Автор:
ДП «Укрспирт» закупило природний газ на майданчику Української енергетичної біржіНа електронних біржових торгах GAS-231117-3, що відбулися 23 листопада 2017 року Державна компанія ДП «Укрспирт» закупила природній газ на прозорих ринкових умовах. На торгах було закуплено 4,6 млн.м.куб природного газу ресурсу грудня за ціною 8870 грн. за тис.м.куб. на суму 40.8 млн.грн. на умовах подекадної оплати.
«Ми раді бачити на наших торгах, ще одну Державну компанію, яка почала користуватись найкращими Європейськими практиками закупівлі енергоресурсів. Біржові торги – найефективнішій спосіб з торгівлі природнім газом, яким користуються передові приватні та державні компанії. Сьогоднішні торги показали, що вітчизняний ринок природнього газу з кожним днем стає все прозоріший та ефективніший про що свідчать результати торгів, на яких Державне підприємство закупило природній газ на декілька відсотків нижче від імпортного паритету, та нижче ціни газу НАК Нафтогаз України на таких самих умовах постачання, що свідчить про довіру з боку учасників ринку до нового менеджменту ДП Укрспирт та до нових прозорих механізмів закупівлі» – зауважив заступник голови біржового комітету Олексій Ластовець.
Нагадаємо, що 9 листопада ДП «Укрспирт» та ТБ «Українська Енергетична Біржа» провели спільний круглий стіл з газодобувними компаніями і трейдерами природнього газу на якому були обговорені умови контракту і торгів ДП «Укрспирт».
МіткиМітки:  біржа

Прикріплений файлПрикріплений файл Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті