Дизайнерські обігрівачі – тепло, яке прикрашає
  
Автор:

Кропивницький бренд опалювальної техніки UDEN-S презентував новинки дизайнерських обігрівачів. Вони чудові, з різноманітними малюнками ручної роботи, такі ж економні та якісні, як і інші моделі бренду.

Неймовірні, граціозні та величні – справжнє втілення жіночності у триптиху «Грація». Ось такими бачать африканських красунь художники. Їх різнобарвне вбрання, вміло зображені нашими дизайнерами, передають етнічну культуру Африки. З ними ви добавите колориту у своє помешкання.

 

Продовження африканської тематики в обігрівачі «Масаи» – це незбагненний світ, природа та традиції незалежного народу. Частинка дикої Африки у вашому помешканні. Вони – єдині, вони – сім’я!

І, ще ода новинка – триптих «Пробуждение».

Ми живемо в чудову пору технічного прогресу. Кожного дня у новинах нас сповіщають про нові відкриття, що стосуються найрізноманітніших сфер життя і які в майбутньому його покращать. Телефони, комп’ютери та навіть холодильники стають «розумнішими» з кожним роком. Машини, здається, витісняють природу, забирають її простір. Але якщо придивитись, то все в наших руках – ми самі створюємо своє майбутнє… Про це говорить ця новинка: механізми та природа можуть співіснувати, їм потрібен лише шанс, який ми здатні дати.

Більше обігрівачів на сайті виробника: http://www.uden-s.ua/products/udens-products/.


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті