КРИСТАЛБАНК підтримав благодійний спортивний проект для дітей з аутизмом «KidsAutismGames»
  
Автор:
КРИСТАЛБАНК підтримав благодійний спортивний проект для дітей з аутизмом «KidsAutismGames»26 лютого 2017 року, у Зеленому серці головної культурної та спортивної арени країни – НСК «Олімпійський» – відбулася презентація благодійного спортивного проекту для дітей з аутизмом «KidsAutismGames».
KidsAutismGames– це спільна ініціатива Державного підприємства «Національний спортивний комплекс «Олімпійський», Фонду «Дитина з майбутнім» та Благодійної організації «SPORT for PEACE».
З кінця 2016 року КРИСТАЛБАНК забезпечує інформаційну підтримку проекту «KidsAutismGames»в усіх відділеннях мережі. У приміщеннях банку розміщеніблагодійні спорт-бокси. Кожен бажаючий може допомогти проекту. Кошти спрямовуються на придбання спеціального інвентарю для занять дітлахів.
Своєю участю у проекті команда КРИСТАЛБАНКУ не тільки сприяє відчути підтримку, а й показує важливість допомоги дітям з діагнозом «аутизм» у нашому суспільстві.
Сьогодні українські аутисти отримали можливість розвиватися фізично і, можливо, серед них вже зростає українська зірка водних арен. Головне – створити умови для розвитку талантів українських дітей з такими особливостями.

Прикріплений файлПрикріплений файл Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті