Ура! UDEN-S сьогодні десять років!
  
Автор:

Дорогі друзі!

30 вересня 2006 року на ринку України з’явилася компанія, яка змінила погляд на електроопалення тисяч людей. Ми вперше заговорили про опалення не як про грубу утилітарну конструкцію. Природа тепла, органічність, екологічність, безумовно – економічність, доступність і… краса. Обігрівачі UDEN-S були принципово новим та несподіваним вирішенням питання опалення приміщень, дивовижно швидко завоювали ринок та стали законодавцями думок у своїй галузі.

UDEN-S – 10 років! Сьогодні ми з упевненістю можемо сказати, що кожен прожитий рік був дійсно продуктивним. Маленька торгово-монтажна організація стала провідним українським виробником зі своєю унікальною технологією, 187 найменуваннями енергозберігаючих обігрівачів, тисячами клієнтів, більш ніж 500 дилерів в Україні. 10 років… Десятки тисяч виготовлених одиниць сучасної якісної продукції, експорт в більш ніж 10 країн світу, міцний і дружний колектив, нові перспективні розробки – нам є чим пишатися.

Цифра 10 – це завершеність і бездоганність, кінець старого і початок нового, втілення бажань, реалізація планів і формування нових цілей. Це безкінечний природний процес в житті людини та компанії. День народження – це початок нового року, в якому ми станемо ще кращими, ефективнішими, результативнішими. Ми займаємося улюбленою справою, і те задоволення, яке отримує кожен із нас від ваших позитивних, наповнених теплом відгуків, складно порівняти з чимось ще. Дякуємо всім, хто був та залишається з нами :). Дякуємо за ваш вибір та довіру.

У цьому році прогнозують сувору затяжну зиму, але за наших клієнтів ми абсолютно спокійні :).

Зі святом, друзі! З днем народження UDEN-S!



Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(2)
uden-s uden-s до partnertrade
Дякуємо за привітання! Дуже приємно :)
ped4enko ped4enko
вітаю! Процвітання і довгих літ вашій компанії!
або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті