ІЛЮЗІЇ - це наша слабкість, але без них нас немає!
  
ІЛЮЗІЇ - це наша слабкість, але без них нас немає!

Дехто у голосуванні "кращий ведучий ток-шоу" не відповідає критеріям і не має права бути учасником конкурсу "Фаворит Успіху". Але ЖИТТЯ є ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ЗДІЙСНЮВАТИ БАЖАННЯ! Тому вибачимо тим, хто навіть не знає, що таке ведення програми і сам, як особистість, нічого путнього для телебачення не зробив. Спати і бачити свою перемогу на білому коні ще нікому не забороняли.
Наскільки форум є об"єктивним? побачимо на фініші. А родичам ведучих, їхнім друзям-тусовщикам раджу пам"ятати: ОКО НЕ ДРІМАЄ - ВСЕ БАЧИТЬ! Не ідеалізуйте ситуацію. Бо звичка - тусуватися - немає нічого спільного із ПРАВДОЮ - БУТИ КРАЩИМ .
Баланс якостей: знати предмет ток-шоу, природність, реакція, стиль, культура мови і культура спілкування у студії... не кожному дається. І це не все-одно що "тьолка вимахує руками", "чувак регоче"," прикольне шоу". Є базові речі, які визначають, хто кращий, бо вони працюють із глядачем як система. Я маю оптимізм, бо у списку такі постаті є - мудрі харизматичні ведучі Українського телебачення з чудовим почуттям гумору. Думайте, панове, думайте. Ви обов"язково їх впізнаєте.
Я вже проголосувала!

Христина Стебельська
Христина Стебельська
Христина Стебельська
Христина Стебельська

Прикріплений файлПрикріплений файл Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

Info Автор цієї сторінки заборонив коментувати її анонімним користувачам. Ви повинні авторизуватися або зареєструвати свій профайл щоби залишити тут повідомлення.