Побачив світ перший україномовний MMR
  

mmr.net.ua

...То підготуєш перший в історії проекту випуск українською мовою. І причина такого кроку – на поверхні. В серпні друкований MMR традиційно відпочиває. І цей факт дає нам можливість стати одним із перших видань, які зроблять щось особливе до 20-ї річниці незалежності України.

Ми відносно невеликі, і ніша, в якій працюємо, така ж, але зробити щось цікаве, нетривіальне і по-можливості значуще для своєї країни дуже хотілося. Тому народилося рішення підготувати номер, який зробить певний вклад в поліпшення іміджу і привабливості нашої країни і її окремих територій. Для туристів, інвесторів, власних громадян.

Спочатку з’явився проект «Привітай країну з днем народження». До арт-ініціативи з мелодійною й мотивуючою назвою ми запросили долучитися як досвідчених креаторів з агенцій, так і початківців, які тим чи іншим чином заявили про себе на вітчизняних дизайнерських конкурсах минулого року. 3 30 запрошених агенцій натхнення і бажання привітати неньку-Україну з ювілеєм знайшлося лише у восьми. А ми й не проти! Те, що робиться з душею – робиться яскраво. Роботи, які першими будуть надруковані в нашому номері, згодом будуть завтра виставлені на голосування на mmr.net.ua. І до 24 серпня ми визначимо, чий підхід українцям сподобався найбільше. Потім опитаємо іноземців, на яких і націлений проект. Обидва призери будуть нагороджені на сцені X-Ray Marketing Awards-2011 у листопаді.

Але патріотичні картинки, що тішать око – це замало, подумали ми. І почали спілкування з тими, хто впливає на ситуацію територіального брендингу на рівні країни і окремих регіонів і з провідними експертами, які в темі. Висловлюємо подяку Discover Ukraine за те, що допомогли розібратися, з ким дійсно варто взаємодіяти, і за знайомство з кількома цікавими закордонними і місцевими фахівцями.

Розуміючи, що нас читають в основному представники бізнесу, ми вибудовували матеріали таким чином, щоб вони були не тільки для розширення світогляду, але й практично корисними й надихаючими для читачів. Хоча цікаво, певно, вийшло для всіх небайдужих і патріотично налаштованих.

А українська мова – це той фінальний штрих, який додає національному пориву MMR цілісності.

 
Тел.: (044) 585-58-91,
(044) 585-58-92
Веб:

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті