Ми отримали патент на керамогранітні обігрівачі!
  
Компанія: УДЕН-Україна

Наші керамогранітні дизайнерські обігрівачі (КЕН) – це опалювальні панелі з відмінними теплозберігаючими властивостями, оригінальним дизайном, екологічним складом, гарантією 5 років. Дизайн та форма кожного обігрівача неповторні, а широке різнобарв’я дозволяє підібрати їх під будь-який стиль інтер’єру. Підрозділ з виробництва КЕНів – молодий напрямок нашої компанії, що постійно радує новими моделями, нестандартними ідеями, вдосконалюється, модернізується.

Зовсім недавно ми презентували глянцеву лінію обігрівачів Гобеленової колекції з ідеально гладенькою та виблискуючою поверхнею. Не менш заворожуючими виглядають і обігрівачі Шовкової лінії тієї ж колекції. В них поєдналися і текстурована, і віддзеркалююча  поверхня – сяюча, наче тисячі діамантів. Дуже ніжно та витончено.

Ми не одноразово розповідали вам про винятковість наших обігрівачів, про те, що вони – власна розробка заводу і їм немає аналогів. І це не просто слова! Ось і наступна гарна новина – позитивне рішення щодо отримання нами патенту* на керамогранітні обігрівачі (КЕН) UDEN-S!

*Патент – документ, що засвідчує авторство на винахід та виключне право на використання його протягом певного строку.

Тобто, ми підтвердили унікальність КЕНів документально! Будь-які інші керамогранітні обігрівачі під брендом UDEN-S будуть переслідуватися законом, а наші – охоронятися.

Невпинно розвиваємося та стаємо кращими!

 
Україна, 25006, м. Кіровоград, ул. Шульгіних, 10/14
Тел.: +38 067 251-92-45,
+38 099 027-20-98
Факс: +380 (522) 24-52-89
E-mail:
Веб:

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті