У кінотеатрах столиці вийде короткометражний фільм «Крізь час»
  
Компанія: Культурный центр Freedom Hall

Цієї осені на екрани кінотеатрів столиці вийде восьмихвилинна кінострічка, яку зняли діти.

Створення фільму відбувалося на платформі продакшина ProCut Young School, який реалізує навчальну програму Film Making для дітей та підлітків, які хочуть спробувати себе в кіномистецтві.

Уся знімальна група кінострічки «Крізь час»  – діти від 10 до 14 років, які перед тим як почати створювати свій продукт, поспілкувалися з ТОП фахівцями Української кіноіндустрії. Наприклад, один з наставників – Яна Антонець – режисер скетч-кома «Країна-У» студії «Квартал 95».

Юні режисери, оператори, актори, художники по гриму та костюмах в рамках школи у професійних кінопроектах працюють не вперше: на кінорахунку юних фахівців екранізація повісті «Маленький принц», «Супергеройське кіно», авторське кіно «Жовтий автобус».

Фільм «Крізь час» про подорож у часі одного хлопця, який вирішив врятувати світ подорожуючи…у холодильнику!

Про роботу над короткометражкою головний герой фільму, Леонід Маслаков,  каже: «Я виконував головну роль у фільмі, я ж монтував одну сцену, і я ж вилазив у фільмі з холодильника і був шокований від того, що побачив амазонок, які гарчали на мене»

Після закінчення роботи над короткометражним фільмом «Крізь час» юна команда ProCut Young School уже почала працювати над новою кінострічкою «Синій птах», зйомки якої мають завершитися до кінця осені 2017 року.

 
г. Киев, ул. Кирилловская, 134
Тел.: 0-800-330-003
E-mail:
Веб:

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті