Відеопривітання дітей «Кредобанку» до Дня Матері здобуло майже 200 тисяч переглядів у соціальних мережах
  
Компанія: Кредобанк
Відеопривітання дітей «Кредобанку» до Дня Матері здобуло майже 200 тисяч переглядів у соціальних мережах

 

«Скажи мамі, як ти її любиш. Вона чекає…» – цими словами розпочинається відеофільм, у якому діти працівників «Кредобанку» вітають своїх мам із Днем матері та розповідають про свою любов до них. За три дні демонстрації щире та зворушливе відео стало справжнім хітом Інтернету та набрало майже 200 тисяч переглядів у мережі Facebook.

Зйомки фільму-привітання відбулися наприкінці квітня. До участі у зйомках були запрошені діти працівників «Кредобанку» віком від 3 до 8 років та їх мами. Для участі у зйомках зголосилися 60 дітей, а маленькі актори фільму були відібрані у ході кастингу. Головний критерій відбору – невимушеність перед камерою та вільна поведінка у студії. Зйомку та виготовлення відео на замовлення банку провело львівське рекламне агентство KANTORA, що спеціалізується на виготовленні відеореклами.   

«Знімаючи відеопривітання «Скажи мамі, як ти її любиш. Вона чекає», ми просто хотіли зробити приємне мамам «Кредобанку», а також привітати всіх українських мам із Днем Матері. Зйомки були суцільним експромтом – діти самі щиро говорили про своїх матусь все, що вони думають. Ми не очікували такого успіху, але нам дуже приємно – високий інтерес свідчить, що українські глядачі найбільше за все цінують щирість», – говорить автор ідеї фільму, директор департаменту маркетингу ПАТ «Кредобанк» Ярина Зозуля.

Відеофільм «Скажи мамі, як ти її любиш. Вона чекає» можна побачити на офіційному профілі «Кредобанку» в мережі Facebook або ж на YouTube-каналі банку.

 
79026, Україна, м.Львів, вул. Сахарова, 78
Тел.: (032) 297-23-20, 297-23-02,
(032) 297-23-02
Факс: (032) 297 08 33
E-mail:
Веб:

Прикріплений файлПрикріплений файл Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті