Благодійний концерт Володимира Дороша «Допоможемо Владу разом» зібрав 30 000 гривень на лікування 4-річного лубенчанина
  
Компанія: ДОРОШ
Благодійний концерт Володимира Дороша «Допоможемо Владу разом» зібрав 30 000 гривень на лікування 4-річного лубенчанина

9 жовтня в місті Лубни у кінотеатрі «Київська Русь» за ініціативи Благодійного Фонду Володимира Дороша відбувся грандіозний концерт «Допоможемо Владу разом» за участі відомих українських артистів. Метою проекту був збір коштів на порятунок життя 4-річного хлопчика, хворого важкою формою лейкозу.

 Для допомоги у проекті Володимир Дорош запросив відомих українських артистів-меценатів, які регулярно приймають участь у благодійних проектах. Благородну ініціативу охоче підтримали народна артистка Наталія Бучинська, громадський діяч Влада Литовченко, співачка Марія Яремчук, скрипаль Василь Попадюк, головний редактор журналу Ukrainian people Тетяна Середа-Баддер, продюсер Наталія Ворона, телеведуча Олена Філонова, народна артистка України Наталія Шелепницька, телеведуча і модель Габріелла Массанга, заслужена артистка України Ярослава Руденко, заслужений артист України Петро Чорний, співачка Лора Суперфін. Перед концертом відбулася прес-конференція за участю журналістів провідних телеканалів, на якій артисти ділилися досвідом благодійної діяльності.

«Я дізнався про біду Влада з теленовин і одразу ж звернувся до своїх друзів-артистів, щоби разом привернути максимальну увагу та врятувати Влада. До зібраних коштів я також додам частину особисто від себе, адже успішні люди повинні допомагати людям, а тим більше дітям, – розповів Володимир Дорош на прес-конференції перед концертом. – Ми просто не маємо права стояти осторонь, адже діти – це наше майбутнє. Чужих дітей не буває!». 

«Можливо, Влад виросте вченим або доктором і зробить дуже багато для інших людей, для нашої країни та її процвітання, і сьогодні в наших силах дати цій дитині шанс», – прокоментувала Олена Філонова.

«Дякую Володимиру Дорошу за прояв чуйностi та органiзацiю цього благодiйного заходу й концерту. Особлива подяка всiм артистам й учасникам за велику людянiсть! Завдяки цьому велика кiлькiсть украiнцiв почула про бiду дитини. Чужих дітей не буває, так само, як i не буває чужого горя!»,   – заявила Влада Литовченко.

«Я провела дуже багато концертів в АТО, але ця акція не менш важлива, я одразу вирішила підтримувати Володимира Дороша», – розповіла Наталія Бучинська.

 

Концерт «Допоможемо Владу разом» почався з виступів гостей-артистів, що подарували глядачам їхні улюблені хіти. Співачка Наталя Бучинська виступила зі своїми вже майже народними піснями, Наталія Шелепницька прикрасила концерт своїм оперним голосом, Марія Яремчук виконала хіти свого знаменитого батька Назарія Яремчука, а скрипаль Василь Попадюк зворушив зал емоційними імпровізаціями відомих класичних композицій.

 У другій частині концерту гості-артисти були глядачами і почесно сиділи в першому ряду, а на сцені виступив Володимир Дорош і його група «Гармонія», які представили як композиції з нового альбому, так і вже відомі свої хіти. У залі були присутні мер міста Лубни Олександр Грицаєнко, друзі та родина Володимира Дороша, родичі Владика Підтоптанного і багато відомих мешканців міста Лубни.

 Нагадаємо, вже майже рік 4-річний Владик Підтоптанний з міста Лубни бореться з гострою формою лейкозу (рак крові), і врятувати життя дитині може тільки операція вартістю 140000 євро. Дізнавшись, що Влад потрапив у біду, музикант Володимир Дорош кинув усі сили на порятунок маленького жителя свого міста і організував благодійний проект «Допоможемо Владу разом». Всі зібрані кошти від концерту будуть перераховані батькові Влада на лікування сина.

 
Тел.: +380967779024
E-mail:
Веб:
Концерт Допоможемо Владу разом (2)
Концерт Допоможемо Владу разом (2)
Концерт Допоможемо Владу разом (3)
Концерт Допоможемо Владу разом (3)
Концерт Допоможемо Владу разом (4)
Концерт Допоможемо Владу разом (4)
Концерт Допоможемо Владу разом (5)
Концерт Допоможемо Владу разом (5)
Концерт Допоможемо Владу разом (6)
Концерт Допоможемо Владу разом (6)
Концерт Допоможемо Владу разом (7)
Концерт Допоможемо Владу разом (7)
Концерт Допоможемо Владу разом (8)
Концерт Допоможемо Владу разом (8)
Концерт Допоможемо Владу разом (9)
Концерт Допоможемо Владу разом (9)
Концерт Допоможемо Владу разом (11)
Концерт Допоможемо Владу разом (11)

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті