Жіночий концертний батальйон «висадився» у Вінниці
  

Анжеліка Рудницька

Навряд чи артистки, які беруть участь у благодійних концертах, знають, скільки чоловік містить батальйон. Зате вони точно знають, як важливо захисникам, котрі зараз лікуються у госпіталях, відчувати підтримку, позитивні емоції. Енергію жіночої турботи і любові.

12 листопада «Жіночий концертний батальйон» прибув у вінницький госпіталь. Артистки співати, танцювали, показували фокуси. Глядачі не шкодували оплесків ілюзіоністці Жанни, танцівниці Жасмін, гурту «Аферистки», Галині Волощук, Наташі Турбіній та співорганізатору туру Надії Старцевій і маленькому Владу Ковалю, який читав вірші. З відомих артистів цього разу тур підтримали – Анжеліка Рудницька, Світлана Вольнова, Лілу.

Зал був переповнений. Поранені, волонтери, медики, діти не лише сиділи, а й стояли у проходах і заглядали на сцену крізь відчинені двері. Приймали усіх артисток дуже гарно. Особливо тепло зустрічали Анжеліку Рудницьку, яка влітку першою з артистів приїхала у м.Щастя, в батальйон «Айдар» підтримати хлопців своїми піснями. Тут, у госпіталі, вона тисла руки усім чоловікам, до яких змогла дотягнутися у залі. Примусила на сцені водити хороводи бійців і дітей. Зворушливими моментами виступу стали спогади Анжеліки про загибель під Луганськом її дядька Олега Михайлова та знайомство із маленькою дівчинкою Анею, хворою на ДЦП, яка, незважаючи на заперечення мами, пішла на сцену до Рудницькою танцювати і просто сяяла від щастя. Втомлену і радісну малечу один із поранених після виступу на руках заніс до мами. Зал аплодував.

Після концерту до Анжеліки підходили військові – дякували, обнімали, ділилися спогадами. Медик-айдарівець Сергій подарував співачці жовто-блакитну стрічку, яка була з ним на фронті. А захисник Маріуполя Володимирович віддав свою охоронну іконку і запросив у гості до маріупольців та їхніх оборонців.

«У госпіталях і на концертах я часто зустрічаю айдарівців, з якими познайомилася у зоні воєнних дій. – Ми зустрічаємося, як рідні, згадуємо тих, кого з нами немає. Це наш спільний біль. А ще у нас спільне бажання не забути тих, хто поліг, захищаючи Україну і бажання перемогти, – ділиться Анжеліка Рудницька. – Не менш приємними для мене є зустрічі і з незнайомими військовими. Я пишаюсь кожним нашим захисником і намагаюсь їх підтримувати по мірі своїх сил.»

Бійці теж переконані, що такі зустрічі необхідні – пісні піднімають їхній дух, допомагають одужувати, об’єднують. Так що нові зустрічі – попереду.

Не встигли стертися враження від виступу у Вінниці, як Анжеліка вирушає у навчальний центр «Десна», де «Територія А» проводить концерт «На цій землі нас не здолати!», проводжаючи хлопців у зону воєнних дій.

 
Київ, бульвар Марії Приймаченко, 8
Тел.: 044-531-97-53
E-mail:
Веб:

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті