Send emailФункція відправки статті на email доступна тільки зареєстрованим користувачам FAVOR.com.ua. Зареєструйтеся зараз!
Компанія Google назвала нову версію Android на честь шоколадного батончика KitKat
  

Компанія Google оголосила, що нова версія операційної системи Android, вихід якої запланований вже у жовтні цього року, буде названа на честь шоколадних батончиків KitKat. У свою чергу компанія Nestle, якій і належить цей товарний знак, займеться випуском спеціальної серії шоколадок, на обгортках яких буде зображений зелений робот Android. Умови угоди між компаніями не передбачають будь-яких виплат ні з боку Google, а ні з боку Nestle.

Раніше передбачалося, що нова версія Android буде названа на честь лаймового пирога — Key Lime Pie, проте в Google вирішили, що шоколадні батончики є популярнішими. Попередні версії операційної системи також називалися на честь різних ласощів: починаючи з пончиків і еклерів і закінчуючи медовими сотами і желейними цукерками.

Тим часом віце-президент Google з розвитку Android і Chrome Сундар Пічай повідомив, що кількість мобільних пристроїв на базі Android вже перевалила за мільярд.

МіткиМітки:  android, google, nestle

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті