«Домашній Wi-Fi інтернет» тепер в кожному регіоні України
  
Компания: Интертелеком
Використовуйте всі переваги безлімітного інтернет-доступу до 3 Мбіт/с, навіть якщо ви знаходитесь далеко за містом!

Домашній Wi-Fi від «Інтертелеком» незамінний там, де забезпечити провідний зв'язок занадто дорого або технічно неможливо.

Підключення Інтернету за технологією Wi-Fi здійснюється шляхом установки точки доступу Wi-Fi у вигляді виносної антени. Вона легко кріпиться на стіну або щоглу, забезпечуючи високоякісний прийом сигналу. Далі, кабель антени підключається до домашнього ПК або стаціонарного роутеру для створення домашньої Wi-Fi зони.

Підключайте до домашньої мережі відразу декілька пристроїв: комп'ютер, ноутбук, планшет або смартфон, – і користуйтеся необмеженим доступом в Інтернет всією родиною!

Гнучка тарифна лінійка дозволяє вибрати тариф, який підійде саме вам. Дізнатися детальніше про безлімітні тарифи для домашнього інтернету.

Контролюйте витрати, поповнюйте рахунок в будь-який час, користуючись зручним особистим кабінетом на сайті «Інтертелеком» і системою електронних платежів.

Для організації домашньої Wi-Fi зони ви можете залишити заявку на нашому сайті, або звернутися в найближчий Центр обслуговування абонентів, або в магазини дилерів «Інтертелеком».
У вересні при підключенні послуги скористайтеся спеціальними акційними пропозиціями: «Домашній інтернет комплект» та «Домашній інтернет акційний».

Дізнатися детальніше про послугу.

 
г. Одесса, 65007
ул. М. Арнаутская, 100
Тел.: 0 800 50-50-75,
(094) 50-50-750,
(048) 743-11-21
E-mail:
Веб:

Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте
  

Achtung! Пожалуйста, будьте вежливы! Несмотря на то, что модераторы этого портала крайне демократичны, любые неэтичные или грубые высказывания, оскорбляющие других пользователей, могут быть удалены. Также удаляется спам и публичные комментарии с частными номерами телефонов.