«Інтертелеком» розширює лінійку тарифних планів для смартфонів
  
Компания: Интертелеком
«Інтертелеком» розширює тарифну лінійку для користувачів смартфонів новими тарифами «Смартфон 40» і «Смартфон 60» для активного використання 3G інтернету та прямого міського номеру.

Оператор «Інтертелеком» пропонує використовувати всі можливості високошвидкісного 3G інтернету на найширшій території покриття 3G в Україні, здійснювати дзвінки на міські номери та на мережі інших операторів на максимально вигідних умовах.

В оновленій лінійці, абонентам пропонуються тарифні плани з різним передплаченим об'ємом мегабайт, безкоштовними хвилинами на прямі міські номери, а також на номери інших операторів зв'язку України.

Смартфон 40 – оптимальний тариф зі щомісячним нарахуванням 500 МБ на швидкості до 3.1 Мбіт/с. Також в тарифному плані включена вигідна пропозиція для спілкування – 1000 безкоштовних хвилин на місцеві міські номери та безкоштовні дзвінки всередині національної мережі «Інтертелеком».

Смартфон 60 – тариф для активних користувачів смартфонів зі щомісячним нарахуванням 1000 безкоштовних МБ на швидкості до 3.1 Мбіт/с. Пакетні умови також передбачають 3000 безкоштовних хвилин на місцеві міські номери та необмежену кількість безкоштовних дзвінків в мережі «Інтертелеком». Крім того, додатково нараховується 50 безкоштовних хвилин для дзвінків на номери інших операторів.

Підключайтеся до тарифних планів «Смартфон 40» або «Смартфон 60» і придбайте ультратонкий двостандартний смартфон Huawei Ascend P6-C00 за спеціальною акційною ціною – від 2399 грн. Отримуйте 100 днів безлімітного інтернету до 3.1 Мбіт/с в подарунок!

Нові тарифні плани «Смартфон 40» і «Смартфон 60» доступні для підключення в Центрах обслуговування абонентів, а також у офіційних дилерів оператора.

 

 

 
г. Одесса, 65007
ул. М. Арнаутская, 100
Тел.: 0 800 50-50-75,
(094) 50-50-750,
(048) 743-11-21
E-mail:
Веб:

Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте
  

Achtung! Пожалуйста, будьте вежливы! Несмотря на то, что модераторы этого портала крайне демократичны, любые неэтичные или грубые высказывания, оскорбляющие других пользователей, могут быть удалены. Также удаляется спам и публичные комментарии с частными номерами телефонов.