РОК-ОПЕРА «Orpheus and Eurydice forever» Орфей та Еврідіка назавжди»
  
Автор:
РОК-ОПЕРА «Orpheus and Eurydice forever» Орфей та Еврідіка назавжди»

Світова прем’єра в Україні

31 травня 2016 року у Львівському Національному театрі опери та балету України відбудеться світова прем’єра РОК–ОПЕРИ «Orpheus and Eurydice forever».

Всю багатогранність інноваційної опери глядач відчує завдяки участі в проекті солістів з незвичайними голосами – дискант, тенор-альтіно, бас-профундо, мецо-сопрано та ін. – у супроводі симфонічного оркестру, академічного хору і DJ. У проекті задіяно більше 100 віртуозних музикантів.

Автором цього унікального музичного проекту є український композитор Михайло Брунський, який дарує новий погляд на оперу.

«Orpheus and Eurydice forever» – це національний музичний продукт, симбіоз музичних стилів, таких як класика, рок і електро. Український глядач отримає унікальну можливість почути і побачити музичну постановку, яка відповідає світовим канонам сучасного мистецтва.

Постановка має своє незвичайне забарвлення музичного звуку і новаторську подачу класичного твору. У цьому проекті глядачі зможуть познайомитися з красивою історією кохання, яка пов’язана з одвічною боротьбою світлих та темних сил з непередбаченим закінченням у фіналі.

Постановка «Orpheus and Eurydice forever» була створена під час військових дій в Україні, що надало особливого драматизму рок-опері та відкриє світу ще одну грань української національної сучасної музичної творчості. А також нагадає, що любов допомагає пройти всі випробування.

Продюсер музичного проекту Олена Брунська.

Проект здійснено за підтримки голови благодійного фонду «Місія С.О.С» Наталії Ткаченко-Ритвіної та ДП «Український дім».

Ініціативу також підтримали: • радник міністра культури України Юрій Іванисько; • заслужена артистка України, «Місіс Світу-2008», співачка Камалія; • президент Міжнародноі Дипломатичноі Ради в Украіні, голова громадської організації Святиня-Берегиня Вікторія Ліснича; • модель, телеведуча, «Місіс Україна-2013» Богдана Назарова;

• засновник і арт-директор будинку мод Helenber Олена Бернацька. • автор пісень, співачка та громадський діяч Анна Кросс та багато інших. • Благодійний фонд «Допомога заради майбутнього» офіційно опікується НДСЛ «ОХМАТДИТ», дітками-біженцями із зони АТО, дітками з ВІЛ/СНІДом в Київській області та місті Києві. Протягом декількох років вже передано благодійну допомогу на сотні тисяч гривень, закуплено багато необхідного обладнання для того, щоб рятувати життя дітей з усієї України. Керівники Озірний Кирило і Олена Безугла.

Благодійну місію привезти на рок-оперу до Львова дітей, що постраждали внаслідок бойових дій на Сході України, та наших воїнів, що були поранені та повернулися з АТО, прийняли на себе громадськi діячi та засновники 1 production – Анна-Вікторія Воронцова та Ельвіра Сисенко, президент модельної агенції Merilyn Media Group – Олександра Британь.

Місце прем’єри музичного проекту: Львівський Національний академічний театр опери та балету.

unick043
unick043
unick045
unick045
unick060
unick060
unick071
unick071
unick085
unick085

Прикрепленный файлПрикрепленный файл Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте