Вишиванка стала світовим трендом
  
Автор:

Вишиванка набирає значимості не лише як атрибут українського національного костюма, але і як глобальний модний тренд. Нещодавно на сайті trendhunter.com, який відстежує і публікує актуальні тренди в різних сферах діяльності, з’явилася замітка про зростаючу популярність традиційної української сорочки, що найбільш яскраво проявилося в проекті «Створи фамільну вишиванку» від «Київстар».
Сайт trendhunter.com створив канадець Джеремі Гатч. Мета проекту – відстежувати і публікувати актуальні тенденції, роблячи акцент на тих об’єктах і темах, які незабаром стануть глобальним світовим трендом.
Однією з гарячих тем пошуковика нових трендів став проект «Київстар» «Створи фамільну вишиванку», приурочений до Дня вишиванки. Цей проект – успішний приклад того, як за допомогою сучасних технологій та соціальних медіа можна звернутися до теми національних традицій, об’єднати людей і зміцнити їх національну самоідентифікацію. І факт появи публікації про проект на trendhunter.com є свідченням того, що український тренд вийшов на глобальний рівень.
У проекті «Створи фамільну вишиванку» компанія «Київстар» успішно використала інтерактивні інструменти для об’єднання співробітників навколо національних традицій і цінностей. Проект був представлений у вигляді онлайн-ательє, яке дозволяє створити свій власний, індивідуальний дизайн вишиванки. Авторам тих дизайнів, які отримали найбільшу підтримку в соцмережах, були подаровані виготовлені вручну вишиванки. Проект «Створи фамільну вишиванку» став наймасштабнішим за 4 роки святкування Дня вишиванки. Натхненниками проекту виступили співробітники компанії, а до участі в ньому долучилися не лише працівники компанії, але і члени їх сімей.
За додатковою інформацією звертайтеся: pr@kyivstar.net www.kyivstar.ua

Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте