Оголошено номінантів музичної премії YUNA!
  

В жовтні 2011 року Павло Шилько та Мохаммад Захур оголосили про заснування першої всеукраїнської музичної премії YUNA, а вже сьогодні нам став відомий список номінантів на цю престижну нагороду!

12 грудня в в ресторані-partybar «Мантра» представник аудиторської компанії Deloitte Сергій Кулик передав продюсеру премії Павлу Шильку результати першого етапу голосування спеціального журі, яке обрало по п’ять представників української естради в кожній номінації, що, на їх думку, заслуговують на почесну нагороду. Проте журі, загальна чисельність якого складає біля 60 спеціалістів музичної сфери не лише України, але й світу, не у всіх категоріях змогло обмежитись п’ятьма номінантами: за 20 років існування українського шоу-бізу «виросло» не мало вартих уваги музикантів. Тому в кількох номінаціях виявилось по 6-7 лауреатів.

А от в номінації «За особливі досягення за 20 років» журі практично одноголосно назвало одразу переможницю — Софія Ротару! Таке рішення публіці здалось цілком зрозумілим і закономірним, як і решта імен в списоку номінантів. Здивувало лише ім’я Іван Дорна серед номінантів на звання найкращого виконавця. «Наверное сильно впечатлил жюри», — прокоментував цю несподіванку Павло Шилько.

Від номінації «Найкращий концерт (телеверсія)» взагалі довелось відмовитись через нерепрезентативність вибірки: часом журі вказувало на концерти, в яких ніколи телеверсії не було. Організатори обіцяють повернутись до цієї номінації наступного року.

Список номінантів у алфавітному порядку можна переглянути на офіційному сайті премії YUNA.

Церемонія нагородження переможців Yearly Ukrainian National Award відбудеться 8 лютого 2012 року. Шоу-програма обіцяє бути яскравою: усі номери готуватимуться спеціально до цієї урочистої події, а деякі з них виконуватимуться ексклюзивно і, за словами Пьотра Яловця, будуть показані лише один раз.

Пара нормальных
Пара нормальных
Пана нормальных
Пана нормальных
Анна Добрыднева
Анна Добрыднева
Наталья Шелепницкая
Наталья Шелепницкая
Сергей Кулик, представитель аудиторской компании Deloitte
Сергей Кулик, представитель аудиторской компании Deloitte
Павел Шилько, продюсер премии
Павел Шилько, продюсер премии
IMG_4399
IMG_4399
Братья Борисенко
Братья Борисенко
Алла Московка (Gorchitza)
Алла Московка (Gorchitza)

Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте