Казкаленд Ніколас Сіті допомагає глядачам відчути атмосферу кіноказки
  
Компания: Снежка-Украина
Казкаленд Ніколас Сіті допомагає глядачам відчути атмосферу кіноказки

Усе людство повсякчас найбільше очікує свято Миколая і різдвяно-новорічних днів. Адже для дітей і дорослих це найфантастичніший, наймагічніший період, бо повсякчас асоціюються з дивом і казкою. І щоб поринути у захопливий й чарівний казковий світ цих свят, кінокомпанія ТОВ «Казка Продакшн» створила художній фільм-фентезі «Тільки Диво», прем’єра якого запланована вже у грудні 2018 року.

Автори і уся творча команда кінокартини «Тільки Диво» ретельно готуються до першого показу стрічки, тож напередодні презентації фільму організовують різноманітні активності у зимовому Казкаленді, декорації якого візуально відтворюють неймовірне кіномістечко Ніколас Сіті, де відбуваються фантастичні події героїв фільму «Тільки Диво». На запрошення ТОВ «Казка Продакшн» до створення копій декоративних міні-будиночків казкового містечка Ніколас Сіті для допрем’єрних і промоподій долучився відомий виробник лакофарбових матеріалів – підприємство «Снєжка-Україна», яке стало партнером кінокомпанії і надало для оздоблення фасадів необхідні кольорові фарби. «Ми охоче відгукнулися на пропозицію ТОВ «Казка Продакшн» щодо партнерства. Тож «Снєжка-Україна» з приємністю підтримує українського кіновиробника. Адже фільм «Тільки Диво» популяризує найголовніші моральні цінності – любов і добро, й подарує дітям, а водночас і дорослим фантастичну казку напередодні улюблених свят, а завдяки міні-декораціям глядачі безпосередньо побувають у містечку, про яке йтиметься у кінострічці,» – говорить генеральний директор ТОВ «Снєжка-Україна» Марек Павлусь. Художникам-постановникам вдалося майстерно втілити привабливі міні-копії декорацій кіномістечка фантастичного фільму «Тільки Диво». Тож діти під час осінніх канікул мали нагоду побувати у Казкаленді й заздалегідь познайомитися із казковими кіноперсонажами, поспілкуватися з ними, взяти автограф, приміряти фантастичні костюми, зробити пам’ятні селфі на тлі дивовижного містечка, щоб згодом при перегляді фільму зануритися у чарівний світ феєричних подій кінострічки «Тільки Диво», що сповнена цікавих магічних пригод, захоплює зворушливими епізодами, наповнює серця добром і любов’ю й дарує відчуття святкової атмосфери.

Додамо, що Казкаленд Ніколас Сіті з нагоди прем’єри фільму-саги «Тільки Диво» функціонуватиме і прийматиме гостей до 15 січня 2019 року в кінотеатрі за адресою: м. Київ, вул. Січових Стрільців, 93.

 
Україна, 81000, Львівська область,
м. Яворів, вул. Привокзальна, 1-А
Тел.: +380 3259 78355,
+380 3259 78150,
+380 3259 78358
Факс: +380 3259 78357
E-mail:
Веб:
KVL_27621
KVL_27621
KVL_27661
KVL_27661
KVL_28541
KVL_28541
KVL_28961
KVL_28961
receved 1
receved 1
received_
received_

Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(1)
id184200-Peter Bately Peter Bately
You can more successfully imagine your story and establish a connection with your audience by researching the various styles and genres used by filmmakers.
Visit here myplumbersusa.com US Expert Plumbers
или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте