«Кредобанк» знижує ставки за іпотечними кредитами до 15,9% річних
  

Источник
«Кредобанк» знижує ставки за іпотечними кредитами до 15,9% річних

«Кредобанк» знижує відсоткові ставки за кредитами на придбання житлової нерухомості для фізичних осіб та пропонує своїм клієнтам акційні умови отримання таких кредитів, які дозволяють отримати кредит за ставкою від 15,9% річних на перший рік кредиту, що на сьогодні є однією з найнижчих в Україні.


    Акційною пропозицією можуть скористатися клієнти, які подадуть заяву щодо отримання кредиту на придбання житла на первинному чи вторинному ринках, або ж споживчого кредиту під заставу нерухомості до кінця 2016 року. При кредитуванні на первинному ринку під заставу майнових прав відсоткова ставка першого року стартує від 16,9%, наступних двох років – від 18%, а у випадку застави іншої нерухомості відсоткова ставка першого року складе від 15,9% річних, а наступних двох років – від 17% річних. У разі купівлі нерухомості на вторинному ринку ставка першого року розпочинає відлік з 15,9% річних, а в наступні два роки – від 17% річних. Розмір відсоткової ставки за кредитом залежить від обсягу участі позичальника власними коштами. Після перших трьох років кредитування для клієнта діє змінна відсоткова ставка, що розраховується на базі UIRD3M – індикативної ставки Українського індексу ставок за 3-місячними депозитами фізичних осіб, яка публікується щоденно на офіційному сайті Національного банку України.


    Сьогодні «Кредобанк» є одним з небагатьох банків, що не лише активно здійснює іпотечне кредитування, а й допомагає розвитку житлового будівництва в Україні, – говорить заступник голови правління ПАТ «Кредобанк» Даміан Раґан. – Ми вирішили знизити базові відсоткові ставки та запропонувати клієнтам додаткові акційні знижки, аби зробити реалізацію мрії про власне житло ще доступнішою. Це стало можливим завдяки успішній роботі банку, його європейській надійності та підтримці європейського акціонера – найбільшого банку Польщі PKO Bank Polski» 


    Базові умови іпотечного кредитування в «Кредобанку» дають можливість отримати кредит у розмірі до 70% вартості об’єкту іпотеки на термін до 20 років. Забезпеченням кредиту є іпотека майнових прав на нерухомість що купується, або інша житлова нерухомість. Для отримання попереднього рішення щодо отримання кредиту необхідно надати банку лише кілька документів: паспорт громадянина України, довідку про присвоєння ідентифікаційного номера платника податків, а також залежно від джерела отримуваного позичальником доходу, або довідку про доходи за останні 6 місяців або інші документи, що підтверджують платоспроможність позичальника.

 
79026, Україна, м.Львів, вул. Сахарова, 78
Тел.: (032) 297-23-20, 297-23-02,
(032) 297-23-02
Факс: (032) 297 08 33
E-mail:
Веб:

Прикрепленный файлПрикрепленный файл Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте