Henkel розширює інформаційну кампанію з популяризації ідей енергоефективності
  
Компания: Хенкель Баутехник Украина
Хенкель Баутехник Украина

Компанія «Хенкель Баутехнік (Україна)» у співпраці з будівельною ТВ програмою «Вдалий проект» на телеканалі Інтер змінює ключовий акцент програми на енергоефективність, а саме – необхідність утеплення будинків.

Експерт з енергозбереження Ceresit, В’ячеслав Євтушенко, надає поради з утеплення стін та вибору правильних матеріалів, розвінчує існуючі міфи про утеплення та вирішує проблеми конкретного об’єкту.

За заявками глядачів, «Вдалий проект» здійснює дизайнерський ремонт частини квартири або фазенди її власників. А відтепер експерт з енергозбереження Ceresit проводить енергообстеження будівлі на предмет втрати тепла через неутеплені стіни. Комплексна оцінка експерта включає поради з правильного утеплення стін, енергетичний аудит та дорожню карту комплексної термомодернізації усього будинку.
Інтеграція у «Вдалий проект» – це одна з численних ініціатив компанії. «У цьому році компанія «Хенкель Баутехнік (Україна)» розпочала інформаційно-освітню кампанію популяризації правильного утеплення серед українців. Адже енергонезалежність нашої держави неможлива без утепленого житлового фонду, – зазначає Ольга Ступіна, директор з маркетингу компанії «Хенкель Баутехнік (Україна)». – Після запуску державної програми кредитування така можливість стала доступнішою для українців. Наші експерти завжди готові розповісти про те, як саме необхідно утеплювати будинок і що не варто робити. Так, ми висловлюємо обґрунтовану позицію проти «латочного» методу утеплення, який приносить власникам лиш тимчасовий комфорт, а сусідам та, головне, всьому будинку – шкоду».

Компанія «Хенкель Баутехнік (Україна)» вірить, що співпраця з телевізійною програмою «Вдалий проект» підвищить обізнаність українців у питаннях енергозбереження, а також популяризує ідею застосування енергозберігаючих матеріалів.

 
07300, Киевская обл., г. Вышгород, ул. Новопромышленная, 2.
Тел.: (044) 490-51-20,
(044) 490-51-21
Факс: (044) 490 51 22
Веб:
МеткиМетки:  ceresit

Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте