ПриватБанк запустив унікальний сервіс оффлайн-оплати смартфонами поїздок у метро
  
Компания: ПриватБанк

ПриватБанк розширив перший у світі хмарний NFC-сервіс Privat24 з можливістю здійснювати безконтактні платежі смарфонами в оффлайн-режимі без підключення до Інтернету. В Україні новий сервіс у першу чергу орієнтований на пасажирів київського метро, які зможуть оплачувати проїзд смартфоном незалежно від наявності на станції Інтернету та мобільного зв’язку.

«Розплатитися смартфоном за поїздки в метро може будь-який користувач Privat24 та апаратів з вбудованим NFC, – говорить заступник Голови Правління ПриватБанку Олександр Вітязь. – Але поки що якість Інтернету в метро не завжди стабільна, тому новий функціонал Privat24, розроблений спеціально для пасажирів київського метро, дозволить оплачувати поїздки смартфоном навіть у тому випадку, якщо на станції немає WiFi або клієнт не підключений до мобільного Інтернету».

Щоб використовувати смартфон як оффлайн NFC-гаманець для оплати поїздок у метро, потрібно встановити додаток Privat24 та авторизуватися за номером телефону.

Інтернет користувачеві Privat24 потрібен перед оплатою поїздки, щоб відкрити додаток, вибрати функцію «Оплата NFC» та активувати безконтактні платежі. Після цього можна закрити додаток та оплачувати поїздку в метро без підключення до Інтернету – розблокувати екран смартфону та піднести його до безконтактного термінала на турнікеті метро. З електронного гаманця автоматично буде знято суму, що відповідає вартості проїзду, – 4 грн.

Безконтактними платежами в Privat24 можуть вільно користуватися власники більшості сучасних смартфонів на базі Аndroid з операційною системою не нижче 4.4 KitKat, прошивка яких дозволяє емуляцію картки (усього 655 моделей). Використовувати цю технологію для розширення можливостей своїх мобільних сервісів можуть будь-які розробники – ПриватБанк зробив API нового сервісу загальнодоступним за адресою api.privatbank.ua/nfc

Нагадаємо, з 19 червня Київський метрополітен запустив послугу безконтактної оплати поїздок за допомогою банківських карток MasterCard PayPass. Наразi така послуга вже працює на 17 станціях метро в центральній частині столиці «Хрещатик», «Театральна», «Золоті ворота», «Площа Льва Толстого», «Майдан Незалежності», «Поштова площа», «Контрактова площа», «Палац спорту», «Арсенальна», «Університет», «Політехнічний інститут», «Шулявська» «Олімпійська», «Палац Україна», «Лук’янівська», «Кловська» та «Печерська».

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Тел.: (380) 562-390-000
Факс: (380) 562-390-271
E-mail:
Веб:

Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте
  

Achtung! Пожалуйста, будьте вежливы! Несмотря на то, что модераторы этого портала крайне демократичны, любые неэтичные или грубые высказывания, оскорбляющие других пользователей, могут быть удалены. Также удаляется спам и публичные комментарии с частными номерами телефонов.