«Кредобанк» очолив рейтинг надійності депозитів українських банків
  
Компания: Кредобанк
Кредобанк

«Кредобанк» посів перше місце у рейтингу надійності банківських депозитів України, який вже десятий раз проводить українське рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг» на підставі публічної інформації про роботу банків та їхньої фінансової звітності за перший квартал 2015 року.
Згідно з висновками аналітиків агентства, при визначенні підсумків рейтингу було враховано те, що «Кредобанк» завершив перший квартал 2015 року з чистим прибутком у 8,54 млн. грн., а чистий процентний дохід банку виріс на 119,38% – до 122,95 млн. грн. Агентство також врахувало те, що банк дотримувався нормативів НБУ із запасом до їх нормативних значень. Враховуючи те, що банк належить до найбільшої польської банківської групи з державним капіталом – PKO Bank Polski, яка є лідером польського банківського сектору, агентство оцінило зовнішню підтримку «Кредобанку» як найкращу з можливих.
«Підсумки нинішнього рейтингу надійності банківських депозитів України підтвердили як правильність обраної «Кредобанком» стратегії, так і високий рівень підтримки банку та довіру клієнтів до нього, – говорить голова правління ПАТ «Кредобанк» Дмитро Крепак. – Найвищий результат «Кредобанку» підтверджується не лише позитивним фінансовим результатом, зростанням доходів та дотриманням обов’язкових нормативів, а й надійною роботою за будь-яких умов».
До десятого рейтингу надійності депозитів українських банків було включено 70 банків, з них 19 отримали найвищу оцінку. Вже традиційно серед банків з високою надійністю депозитів домінують банки з участю іноземного капіталу та державні банки. До першої п’ятірки рейтингу увійшли 3 банки з європейським капіталом.
З повним офіційним повідомленням агентства можна ознайомитись тут: http://standard-rating.com/data/upload/Researches/banks/rd_ubr_1q_2015/press_22062015_new.doc

 
79026, Україна, м.Львів, вул. Сахарова, 78
Тел.: (032) 297-23-20, 297-23-02,
(032) 297-23-02
Факс: (032) 297 08 33
E-mail:
Веб:

Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте