В ПриватБанке стартуют выплаты вкладчикам АО «Дельта Банк»
  
Компания: ПриватБанк
ПриватБанк

11 червня стартують виплати коштів вкладникам АТ «Дельта Банк» за договорами, строк дії яких закінчився до 3 березня 2015 року, а також власникам поточних і карткових рахунків Дельта Банку.

Як повідомила прес-служба ПриватБанку, згідно з рішенням Фонду гарантування вкладів фізичних осіб у будь-якому відділенні ПриватБанку отримати свої кошти зможуть вкладники Дельта Банку, які під час оформлення вкладу зазначили місце реєстрації проживання за паспортом у Волинській, Дніпропетровській, Запорізькій, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській, Херсонській і Чернівецькій областях. Також у відділеннях ПриватБанку буде здійснюватися виплата коштів і нерезидентам – клієнтам АТ «Дельта Банк».

У відділеннях ПриватБанку клієнти Дельта Банку зможуть отримати свої кошти готівкою або зарахувати їх на пластикову картку, а також вони можуть відразу ж розмістити їх на новий депозит на одних з найбільш привабливих умовах на ринку. Для отримання компенсації достатньо пред’явити паспорт. Максимальний розмір гарантованої до відшкодування суми, включаючи проценти, становить 200 тис. грн.

Більшість відділень ПриватБанку обслуговують клієнтів не тільки в робочі дні, але й у суботу. Більш детальну інформацію про порядок виплат компенсацій можна отримати, зателефонувавши на номер 3700 або на сайті банку www.pb.ua

Про строки та порядок виплат вкладникам, строк дії договорів яких закінчується після 3 березня 2015 року, буде оголошено додатково на офіційному сайті ФГВФО www.fg.gov.ua

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Тел.: (380) 562-390-000
Факс: (380) 562-390-271
E-mail:
Веб:

Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте
  

Achtung! Пожалуйста, будьте вежливы! Несмотря на то, что модераторы этого портала крайне демократичны, любые неэтичные или грубые высказывания, оскорбляющие других пользователей, могут быть удалены. Также удаляется спам и публичные комментарии с частными номерами телефонов.