ПриватБанк підтримає розвиток мережі гіпремаркетів FOZZY
  
Компания: ПриватБанк
ПриватБанк

ПриватБанк збільшив обсяги кредитування найбільшої української торгової мережі формату гіпермаркетів – «FOZZY C&C». Як повідомили в банку, збільшення розміру овердрафтового кредиту до 61 млн грн., наданого оператору мережі гіпермаркетів – компанії ТОВ «Експансія», дозволить продовжити розширення однієї з найпопулярніших серед українців торговельних мереж.

«FOZZY – один із безперечних лідерів ринку рітейлу, надійний партнер, який має прозору і потужну фінансову систему. Саме тому банк готовий підтримувати лідерів як доступними умовами кредитування, так і простою технологією доступу до фінансування» – зазначив заступник голови правління Приватбанку Володимир Яценко.

За даними банку, з початку року обсяги його кредитних вкладень в українську економіку зросли на 6 млрд грн, а понад третина приросту кредитування припадає на компанії, що працюють на ринку FMСG.

Мережа гіпермаркетів FOZZY – це гуртово-роздрібні магазини, що працюють у форматі Cash and Carry, з асортиментом від 30 000 до 50 000 позицій, які об’єднують продуктовий та непродуктовий напрямки. Гіпермаркети FOZZY C&C найбільш вдало поєднують характеристики гуртової бази і роздрібного магазину. Основна аудиторія покупців – представники малого та середнього бізнесу, які отримують оптимальні асортиментні і цінові пропозиції при гуртових закупках товарів. Мережа є частиною однойменної торгівельно-промислової корпорації FOZZY, що дозволяє брати участь в найбільшому в країні закупівельному пулі, отримувати оптимальні вхідні ціни від постачальників і в результаті запропонувати клієнтам оптимальні ціни.

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Тел.: (380) 562-390-000
Факс: (380) 562-390-271
E-mail:
Веб:

Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте
  

Achtung! Пожалуйста, будьте вежливы! Несмотря на то, что модераторы этого портала крайне демократичны, любые неэтичные или грубые высказывания, оскорбляющие других пользователей, могут быть удалены. Также удаляется спам и публичные комментарии с частными номерами телефонов.