ПриватБанк відновив у повному обсязі обслуговування клієнтів у Слов’янську, Краматорську, Артемівську та Константинівці
  
Компания: ПриватБанк
ПриватБанк

ПриватБанк відновив штатний режим обслуговування клієнтів у звільнених від терористів Слов’янську, Краматорську, Артемівську, Константинівці та ще низці міст Донецької та Луганської областей.

Як повідомила прес-служба банку, сьогодні в цих містах повністю відновлено роботу відділень, мережі банкоматів і терміналів самообслуговування ПриватБанку. За даними на 7 липня на території Донецького та Луганського регіонів у звичайному режимі працюють 185 відділень банку.

«Для безпеки клієнтів ми оперативно приймаємо рішення про призупинення обслуговування в тих відділеннях, що знаходяться в зоні активного протистояння терористів і сил АТО, – зазначає прес-служба ПриватБанку. – Але всі наші клієнти обслуговуються у цілодобовому режимі незалежно від того, чи працює поряд відділення, і в якому місті чи регіоні країни вони сьогодні знаходяться – для цього працює наша мережа терміналів самообслуговування, Інтернет-банк Приват24, платежі за телефоном, SMS-банкінг».

За даними банку, сьогодні в Донецькій і Луганській областях працює 456 банкоматів, що інкасуються за графіком, незважаючи на складну кримінальну ситуацію в регіоні. Комунальними платежами та іншими популярними банківськими послугами в цілодобовому режимі можна також користуватися в 1 120 терміналах самообслуговування.

У ПриватБанку зазначають, що жителі східних областей можуть без обмежень оплачувати будь-які покупки пластиковими картками в понад ніж 8 000 торгових точок регіону. Крім доступності та безпеки розрахунків карткою, сьогодні всі власники зарплатних і пенсійних карток у регіоні отримають від банку спеціальні доплати в розмірі 5 та 10% від суми оплачених картками коштів. За даними банку, з початку червня в рамках акцій «Ми з Вами!» і «Тримай 5!» жителям регіону виплачено понад 5 млн грн доплат до зарплат і пенсій.

За даними банку, 8 липня в Донецькій і Луганській областях відновлять роботу ще 12 відділень банку, 24 банкоматів та 26 терміналів самообслуговування.

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Тел.: (380) 562-390-000
Факс: (380) 562-390-271
E-mail:
Веб:

Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте
  

Achtung! Пожалуйста, будьте вежливы! Несмотря на то, что модераторы этого портала крайне демократичны, любые неэтичные или грубые высказывания, оскорбляющие других пользователей, могут быть удалены. Также удаляется спам и публичные комментарии с частными номерами телефонов.