«Інтертелеком» роздає безкоштовний Wi-Fi в громадському транспорті
  
Компанія: Інтертелеком
Безкоштовним Wi-Fi-доступом на швидкості до 14,7 Мбіт/с вже користуються мешканці та гості 10 міст України.

stickers_WI-FI-new.jpgНаціональний 3G оператор «Інтертелеком» продовжує забезпечувати безкоштовним Wi-Fi пасажирів громадського транспорту.

Черговими населеними пунктами, що приєдналися до всеукраїнського проекту від «Інтертелеком» з інтернетизації транспорту стали Тернопіль та Миколаїв. Можливість користуватися безкоштовним інтернет-доступом у цих містах отримали пасажири декількох маршрутів міських тролейбусів.

Національний проект оператора «Інтертелеком» реалізується спільно з органами міських управлінь та місцевими транспортними комунальними підприємствами.

Завдяки участі «Інтертелеком», власники мобільних пристроїв з підтримкою Wi-Fi-доступу (смартфонів, планшетів, нетбуків) можуть отримати інтернет-доступ на швидкості до 14,7 Мбіт/с у будь-якому куточку міста, а також за його межами (у межах маршруту прямування). Пасажири отримують відмінну можливість поєднати подорож у трамваї чи тролейбусі з корисним заняттям: перевірити пошту, поспілкуватися з друзями або почитати книгу в режимі online.

Національний проект «Безкоштовний Wi-Fi в громадському транспорті» від «Інтертелеком» вже реалізований у таких містах як Вінниця, Суми, Харків, Одеса, Львів, Запоріжжя та Макіївка.

У багатьох містах Wi-Fi впроваджений не лише в міському електротранспорті, а й в автобусах, маршрутках, а також у службах таксі. Понад 250 автотранспортних засобів України відтепер укомплектовані мобільним Wi-Fi – доступом.

Сьогодні оператор «Інтертелеком» продовжує активну роботу з подальшої реалізації проекту в усіх містах України. Дізнатися про те, чи є безпроводова мережа в трамваї чи тролейбусі пасажири можуть за відповідною позначкою: «Безкоштовний Wi-Fi». Скористатися Wi-Fi-доступом дуже легко. Необхідно просто обрати зі списку точку доступу з назвою «Інтертелеком ХХХ», де ХХХ – номер тролейбуса чи трамвая.

 

 

 

 
г. Одесса, 65007
ул. М. Арнаутская, 100
Тел.: 0 800 50-50-75,
(094) 50-50-750,
(048) 743-11-21
E-mail:
Веб:

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.