Ніжність для рідних сердець
  
Компанія: Saatchi & Saatchi Ukraine

Щомиті найніжніший шоколад у світі Milka пробуджує в людях найтепліші почуття, відкриває їхні серця назустріч коханим людям та надихає на сповнені ніжності погляди, дотики, слова. А цієї осені Milka робить дещо справді особливе – допомагає поділитися ніжністю з близькими, надсилаючи їм шматочки найніжнішого шоколаду.

Ніжність – відчуття, знайоме кожному: для дитини – це мамин дотик, для підлітка – погляд, для закоханих – єдиний подих… Це те, що поєднує серця рідних людей, робить нас ближчими один одному і навіть допомагає змінити цілий світ. Назавжди.

Але головна цінність ніжності – це непереборне бажання поділитися нею з близькими. І в цьому з задоволенням допоможе Milka. Починаючи з жовтня по грудень 2014 року, всередині кожної акційної обгортки шоколадки Milka можна буде знайти унікальний код. Реєструйте його на сайті*, і Milka відправить шматочок найніжнішого шоколаду тому, кого ви любите.

І нехай ці невеличкі прояви ваших найтепліших та найщиріших почуттів, ця ніжність, яку ми передаємо один одному, не має меж. Адже саме вона створює ті рідкісні миті в житті, коли відчуваєш один одного серцем. А наступного разу, коли вам захочеться проявити свою ніжність дотиком, поглядом чи поцілунком – не забудьте додати шматочок Milka.

 
24 Vorovskogo Str., 01601 Kyiv, Ukraine
Тел.: (044) 494 4909
E-mail:
Веб:
МіткиМітки:  milka, шоколад

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(2)
Анонімний коментатор (*.176.251) з планшету
Кто оплачивает пересылку на почте?
Альона (*.176.247)
Лист від Мілки прийшов, а «шматочка ніжності»(шоколадки) немає.... Як це розуміти??????
або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.